"ولادیمیر لنین" رهبر انقلاب روسیه در سال 1920 برای هوادارانش سخنرانی می کند. در تصویر دستکاری شده تصاویر "لئو تروتسکی" و "لئو کامنوف" انقلابیونی که بعدها مورد غضب استالین قرار گرفتند، از تصویر حذف شده اند. استالین بعدها این تصویری را با حضور خود منتشر کرد تا نشان دهد جانشین قانونی لنین است.
این تصویر مربوط به مذاکرات خاورمیانه در سال 2010 است که در کاخ سفید برگزار شد. از آنجا که موقعیت "حسنی مبارک" دیکتاتور پیشین مصر در تصویر واقعی در بالا، به مذاق روزنامه نیمه دولتی "الاهرام" خوش نیامده، تصویر پایین را به سلیقه خود مونتاژ کرده است.
تصویری که در بحبوحه تنش های سیاسی شبه جزیره کره در ماه مارس توسط خبرگزاری دولتی کره شمالی از مانور دریایی ارتش این کشور منتشر شد. کارشناسان می گویند هاورکرافت هایی که در پس زمینه دیده می شوند، وجود خارجی نداشته اند.
تصویری از تجمع هواداران حزب عدالت و توسعه در ترکیه؛ مخالفان دولت "رجب طیب اردوغان" با انتشار این تصویر در شبکه های اجتماعی وی را به جعل تصاویر برای محبوب نشان دادن خود در رسانه ها متهم کرده اند. در این تصویر نقاطی که با دایره های همرنگ نشان داده شده، صحنه های بازسازی شده و تکراری است.
فتوشاپ کاری علیه ایران
فتوشاپ کاری های رسانه ای با اهداف سیاسی دامن ایران را هم گرفته است. آبان ماه سال 88 تصویری از مذاکره وزرای کشور ایران و پاکستان منتشر شد که در آن پرچم ایران به صورت وارونه به نمایش درآمده بود. در این تصویر که به خبرگزاری آسوشیتد پرس منسوب بود، نه تنها پرچم پشت سر مصطفی محمدنجار متعلق به ایران نبود، بلکه پرچم ایران هم به صورت وارونه روی میز قرار گرفته بود. چند روز بعد از انتشار این عکس ها، وزارت کشور در سایت های داخلی اعلام کرد که این تصویر ساختگی است و در تصویر واقعی پرچم ایران نه وارونه است و نه بصورت صاف و کشیده بلکه مانند پرچم پاکستان است و وارونه هم قرار ندارد که به ملت شریف ایران توهین شده باشد.
پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور نوشت که این خبرگزاری در اقدامی ناشیانه و به وسیله ابزارهای رایانهای (فتوشاپ) پرچم جمهوری اسلامی ایران را به صورت وارونه در مقابل وزرای دو کشور ایران و پاکستان جعل کرده و علاوه بر این، در عکس و فیلم اصلی بین دو وزیر کشور مترجم قرار داد که در تصویر آسوشیتد پرس، مترجم حذف شده است. همچنین عکسی هم از بی نظیر بوتو در تصویر منتشر شده بود که در پشت وزرای کشور ایران و پاکستان دیده میشد اما به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور با عکسی که در فیلم و عکس واقعی آن وجود دارد، متفاوت است.