کد خبر: ۱۹۸۷۵۲
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲

رویترز: کره‌جنوبی واردات نفت از ایران را 15 درصد کاهش می‌دهد

اوایل این ماه، آمریکا معافیت شش ماهه چین، هند، کره جنوبی و شش کشور دیگر را از تحریم‌های ایران در ازای کاهش خرید نفت از ایران، تمدید کرد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: خبرگزاری رویترز مدعی شد: کره جنوبی در ماه‌های آینده واردات نفت خود از ایران را 15 درصد کاهش خواهد داد.

به گزارش ایسنا، دو منبع آگاه به خبرگزاری رویترز گفتند: کره جنوبی به آمریکا وعده داده برای برخورداری از دور بعدی معافیت از تحریم‌های این کشور علیه ایران، در شش ماهه آینده 15 درصد از واردات نفت خام این کشور خواهد کاست.

تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه صنعت نفت ایران میلیاردها دلار از درآمدهای ایران را از بین برده است و آمریکا هم اکنون تلاش می‌کند از طریق تشدید تحریم‌ها، صادرات تهران را بیش از پیش کاهش دهد.

اوایل این ماه، آمریکا معافیت شش ماهه چین، هند، کره جنوبی و شش کشور دیگر را از تحریم‌های ایران در ازای کاهش خرید نفت از ایران، تمدید کرد.

این معافیت ها بار دیگر در ماه نوامبر بررسی خواهد شد و هر کشوری که نتواند از معافیت برخوردار شود، ارتباط بانک‌هایش را با نظام مالی آمریکا از دست خواهد داد.

دو منبع آگاه که خواستند نامشان فاش نشود، پس از دیدارهای مقامات آمریکایی و کره ای گفتند: دولت کره جنوبی به پالایشگاه‌ها دستور داده است واردات خود را کاهش دهند.

یکی از این منابع گفت: به پالایشگاهها به طور غیررسمی گفته شده در شش ماه آینده واردات را به میزان 15 درصد کاهش دهند. دومین منبع نیز این طرح را تایید کرده است.

براساس محاسبه خبرگزاری رویترز و طبق اطلاعات شرکت ملی نفت کره، این کاهش باعث خواهد شد پالایشگاههای کره جنوبی در شش ماه منتهی به ماه نوامبر، زیر 126 هزار بشکه نفت در روز وارد کنند.

واردات نفت کره جنوبی از ایران در دوره دسامبر تا مه 148 هزار و 16 بشکه در روز بود که در مقایسه با سال قبل 20 درصد کاهش یافته است.

مقامات وزارت انرژی، وزارت امور خارجه و دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی از اظهار نظر در این خصوص خودداری کردند.

پالایشگاههای اس کی انرژی و هیوندای اویل‌بانک کره جنوبی تنها دو پالایشگاه این کشور هستند که نفت خام از ایران وارد می کنند. سخنگوی هر دو شرکت از اظهارنظر در این باره خودداری کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین