این متخصص پوست و مو یادآور شد: حساسیت در پوست از عوارضی است که در اثر پوشیدن لباس های شنا ایجاد می شود، استفاده از مایوها و کلاه های شنایی که مواد نایلونی و نفتی کمتری دارند تا حدود زیادی از این عارضه پیشگیری می کند.
دکتر ابراهیم زاده یادآور شد: ایجاد زگیلهای متعدد در ناحیه کف دست یا پا از عوارضی است که به علت انتقال ویروس ایجاد میشود، جهت پیشگیری از انتقال ویروس باید قبل از ورود به استخر حتما پاها در حوضچههای آب آهک شسته شود، افرادی که زگیل دارند باید تا بهبودی کامل از مراجعه به استخر جدا پرهیز کنند.
وی با اشاره به اینکه فولیکولیت (التهاب فولیکولهای مو)، در نواحی پوشیده شده با مایو، در افرادی که از استخر آب گرم یا جکوزی استفاده می کنند بروز میکند، خاطرنشان کرد: در این حالت بثوراتی به شکل دانه های قرمز و خارش دار و گاه آبکی ایجاد شده، در صورت عدم درمان به صورت تاول های چرکی، خصوصا در نواحی نشیمنگاه و نواحی پوشیده شده با مایو نمایان می شود که معمولا 8 تا 48 ساعت پس از تماس بدن با آب استخر یا جکوزی بروز میکند. این عفونت توسط باکتری گرم منفی سودوموناس ایجاد شده که باید توسط متخصص پوست بررسی و درمان شود.
دکتر ابراهیم زاده در پایان گفت: در مواردی که آب استخر حاوی مواد آلوده است، علاوه بر بثورات پوستی، فرد به گاستروآنتریت ( علایم گوارشی)، حالت تهوع، قرمزی چشم، خارش و ترشح گوش خارجی نیز مبتلا میشود.