وی افزود: محدود کردن مصرف نمک در وعدههای افطار و سحر در این دوران بسیار مهم و کمک کننده است چرا که دریافت اضافه نمک، بدن را مجبور به واکنش کرده و برای دفع این مقدار مازاد نیاز، مقادیر قابل توجهی آب از بدن دفع میشود.
او توصیه کرد: به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ، لازم است به غذا اضافه شود، هیچ مقدار اضافهتری سر سفره به غذا اضافه نشود.
این کارشناس تغذیه همچنین گفت: مصرف میوه و سبزی کافی نیز میتواند در طول روز از بروز تشنگی زودرس جلوگیری کند بنابراین بهتر است میوه در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار و سحر و سالاد بخصوص در وعده سحر مصرف شود.
وی ادامه داد: همچنین مصرف غذاهای با پروتئین بالا مانند انواع کبابها(جوجه کباب، کباب کوبیده، برگ و مرغ...) در وعده سحر مناسب نبوده و سبب بروز تشنگی در ساعات اولیه روز میشود.
حاجی میرزاده تصریح کرد: همچنین در این ایام باید از حضور غیر ضروری در معرض نور خورشید اجتناب کرد.