آفتابنیوز : آفتاب: اواخر بهمن ماه سال گذشته خانم جوانی با مراجعه به کلانتری 169 مشیریه به مأموران اعلام کرد که طلا و جواهراتش به شیوه بیهوشی و توسط فردی که خود را «وکیل دادگستری» معرفی کرده، مورد سرقت قرار گرفته است.
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «زورگیری» و به دستور شعبه دوازدهم دادیاری دادسرای ناحیه 14 تهران، پرونده جهت رسیدگی تخصصی در اختیار پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .
مالباخته پس از حضور در پایگاه ششم آگاهی به کارآگاهان گفت: 26 بهمن ماه 1391 برای انجام امور حقوقی و شکایت به دادسرا مراجعه و در حال پارک کردن خودرو بودم که ناگهان جوانی حدودا 30 ساله به بنده مراجعه و ضمن معرفی خود به عنوان وکیل دادگستری و ارائه کارت وکالت، در خصوص علت مراجعه من به دادسرا مراجعه کرد و در ادامه و به بهانه ارائه اطلاعات حقوقی اقدام به اعتمادسازی کرده و در حالیکه در داخل ماشین نشسته و در حال صحبت در خصوص پرونده بودیم، اقدام به تعارف یک عدد آبمیوه به من کرد که به محض نوشیدن قطره ای از ان بیهوش شدم؛ پس از گذشت یک ساعت، مانیکه به هوش آمدم متوجه شدم که فرد یاد شده اقدام به سرقت تعداد 24 النگوی طلا و تعداد چهار حلقه انگشتر از من کرده است؛ بلافاصله با شماره تلفن همراه درج شده بر روی کارت وکالت تماس گرفتم اما تلفن خاموش بود.
تحقیقات پلیسی و شناسایی شکات جدید
با توجه به شیوه و شگرد سرقت، کارآگاهان اقدام به چهره نگاری تصویر متهم کرده و با بهره گیری از بانک اطلاعات مجرمین سابقه دار موفق به شناسایی یکی از مجرمان سابقه دار به هویت «حجت . ع» (متولد 1361) شدند که در سال 1380 نیز دستگیر و روانه زندان شده بود.
همزمان با شناسایی هویت متهم پرونده، کارآگاهان در ادامه رسیدگی به پرونده و با بررسی شکایت های مشابه موفق به شناسایی شاکی دیگری در منطقه بازار تهران شدند که متهم به همین شیوه و معرفی خود به عنوان وکیل دادگستری، با طرح دوستی و به شیوه بیهوش کردن مالباخته با آبمیوه مسموم اقدام به سرقت سه عدد النگو از وی کرده بود؛ مالباخته بعدی نیز در یکی از شهرهای شمال غرب کشور شناسایی شده که طلا و جواهراتش به همین شیوه و توسط متهم مورد سرقت قرار گرفته بود.
تصاویر بدست آمده از چهره نگاری مالباختگان با تصویر «حجت» مطابقت داده شد و این مالباختگان نیز پس از مراجعه به پایگاه ششم آگاهی، تصویر وی را مورد شناسایی قرار دادند؛ با بررسی اظهارات مالباختگان مشخص شد که «حجت» خود را به نام های مجعول از قبیل «سعید نیکبخت» معرفی و پس از اعتماد سازی و به شیوه ای مشابه (استفاده از آبمیوه مسموم) اقدام به سرقت طلا و جواهرات از مالباختگان کرده است.
رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه این خبر با اعلام خبر دستگیری متهم، افزود:«با شناسایی هویت متهم مخفیگاه وی در شمال غرب کشور شناسایی، کارآگاهان پایگاه ششم با اخذ نیابت قضایی به این محل مراجعه و «حجت . ع» را روز یکشنبه 20 مرداد ماه سال جاری دستگیر کردند که متهم پس از انتقال به پایگاه ششم آگاهی و مواجهه حضوری با مالباختگان، لب به اعتراف گشود و به سرقت طلا و جواهرات با استفاده از آبمیوه مسموم و جعل عنوان وکیل دادگستری اعتراف کرد».
به گزارش روزنامه شرق،سرهنگ محمد اشراقی با اشاره به دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی مقام قضایی، اظهار کرد: «با توجه به احتمال ارتکاب سرقت های مشابه و برای شناسایی دیگر شکات و مالباختگانی که تاکنون اقدام به طرح شکایت نداشته اند، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است لذا از کلیه شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند دعوت می شود تا جهت طرح و پیگیری شکایات خود به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در میدان نبرد - انتهای خیابان شهید بیدی مراجعه کنند».