* آمریکا تا کنون برخی پیشنهاد ها را که برای محدودیت غنی سازی در ایران ضروری بوده، ارایه داده است. موضوع محدودیت فعالیت های غنی سازی است و این در حالی است که ایران بر حق غنی سازی اورانیوم در خاک خود تاکید دارد. بنابراین این مساله ای پیچیده است که حل آن دشوار خواهد بود. به گمان من آقای روحانی می خواهد در جهت متفاوتی حرکت کند. او به دنبال تعدیل چهره ایران است و روابط تهران را با جامعه بین المللی احیا کند.
*یک فرمول پیشنهادی برای حل مساله هسته ای ایران، تعدیل تحریم ها در مقابل محدودیت غنی سازی است، این فرمول در روند مذاکرات گروه 1+5، نیز مطرح شده و اعضای این گروه بر این باورند که می تواند کارآمد باشد. بله فرمول تعلیق غنی سازی در برابر تعلیق تحریم ها می تواند به نتیجه برسد.
*دولت روحانی با دولت احمدی نژاد متفاوت است. احمدی نژاد رئیس جمهوری تندرو با ایده های رادیکال بود که از نابودی اسرائیل سخن می گفت. او موضع گیری های تندی نیز علیه دولت آمریکا داشت. به گمان من آقای روحانی می خواهد در جهت متفاوتی حرکت کند. او به دنبال تعدیل چهره ایران است و روابط تهران را با جامعه بین المللی احیا کند. او می خواهد زخم هایی که دولت احمدی نژاد به بدنه روابط ایران با جهان خارج وارد کرد را التیام ببخشد.
*من ظریف را از نزدیک می شناسم و او نیز با من آشنایی دارد. او مرد جمهوری اسلامی است و به طور حتم اقدامی را مغایر با چارچوب های جمهوری اسلامی انجام نخواهد داد.
*ظریف می تواند در احیای روابط تهران - واشنگتن موثر باشد. ظریف جامعه و سیاست آمریکا را به خوبی درک می کند. او سفیر ایران در سازمان ملل در نیویورک بوده و مقامات زیادی را در ساختار سیاسی ایالات متحده می شناسد. بنابراین او از اصول و مبنای مواضع آمریکا در مورد مساله هسته ای ایران اگاه است و حضور او در راس وزارت خارجه ایران می تواند کارآمد باشد.