آفتابنیوز : آفتاب: امروزه مصرف محصولات حاصل از پروبيوتيكها رو به افزايش است و نبايد نقش پروبيوتيكها در صنايع غذايي كمرنگ شود.
نگين احمدي، عضو كميته پژوهشي دانشجويي انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، افزود: باكتريهاي پروبيوتيك قادر به تحريك سيستم ايمني و تقويت پاسخ ايمني بدن هستند.
وي اظهار داشت: پروبيوتيكها اثرات قابل توجهي بر روي كيفيت حسي و قابليت پذيرش آبميوه ها ميگذارند و اين موارد ميتوانند در سلامت عموم مردم تاثيرگذار باشند.
احمدي در ادامه اظهار داشت: آبميوه ها به عنوان يك محيط مناسب براي غنيسازي با كشت پروبيوتيكها انتخاب شدهاند و ميتوانند داراي مواد مغذي مانند مواد معدني، ويتامينها و آنتي اكسيدانها باشند.
وي در ادامه عنوان كرد: باكتريهاي پروبيوتيك به شيوههاي مختلفي بدن را از سودمنديهاي تغذيه برخوردار ميسازند كه ساخت مواد مغذي نظير ويتامينها (گروه B و K)، توليد مقادير بيشتر اسيدلاكتيك، بهبود جذب املاح سرب، مس و ... و افزايش جذب پروتئين و بازده رشد برخي از اين مزايا محسوب ميشود.
به گزارش ایسنا،وي در پايان استفاده از پروبيوتيكها در آبميوه ها به عنوان يكي از پرمصرفترين فرآوردههاي غذايي با توجه به اثرات سودمند بر سلامتي انسان را حائز اهميت دانست.