آفتابنیوز : آفتاب: امیرعباس سلطانی در گفتوگو با ایسنا) با اشاره به اینکه به دلایل متعدد با افزایش قیمت برق موافق نیستیم گفت: با افزایش نرخ هر گونه از حاملهای انرژی در شرایط فعلی که میتواند به منزله شوک بزرگی باشد با توجه به این که مردم به این دولت امید بستهاند، مخالفیم.
وی تصریح کرد: وزارت نیرو درصدد افزایش تعرفه برق است در حالی که میزان یارانهها مانند سه سال پیش همچنان پرداخت میشود بنابراین افزایش تعرفه به معیشت مردم ضربه میزند.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه افزایش قیمت حاملهای انرژی می تواند باعث تعطیلی تولیدیها شود، گفت: با این کار حداقل 70 درصد از مراکز تولیدی ضرر می کنند و واحدهای خود را میبندند.
سلطانی با اشاره به اینکه افزایش تعرفه تیر خلاص به تولید و معیشت مردم است گفت: دولت با همکاری مجلس میتواند کمبودهایی که دارد را جبران کند و با طرحهایی که داریم میتوانیم با اجرای پروژههای دیگر مشکل را حل کنیم.
قبول داریم که برق زیان میدهد
وی با تاکید بر اینکه قبول داریم در بخش برق دولت زیاندهی دارد گفت: اما این به این معنی نیست که قیمتها را بالا ببریم؛ برداشتهای غیر قانونی متعدد موجب این مشکلات شده که باید حل شوند.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی در مورد مشکل برق برای پرداخت 166 ریال به ازای هر کیلووات به ستاد هدفمندی یارانهها نیز گفت: این پول پیشکش، چیزی ندهند و پول بیشتری نیز نگیرند.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:اکثر نمایندگان مجلس با افزایش قیمت مخالف هستند اما دولت به شدت در حال لابی کردن است و با این کار سختی را بر دوش مردم میاندازد.
به گزارش ایسنا، حمید چیتچیان پس از این که تصدی وزارت نیرو را بر عهده گرفت تاکید کرد که در پی اصلاح قیمت برق و تفکیک اقتصاد برق از بودجه است و گفت که در صورتی که مجلس افزایش قیمت را تحمل کند در چند سال آینده اقتصاد برق را از بودجه منفک میکند.
وزیر نیرو با در نظر گرفتن اینکه هزینه قبض موبایل بیشتر از برق است گفت: طوری قیمتها را افزایش می دهیم که از پول قبض موبایل بیشتر نشود؛ این درحالی است که هزینه قبض موبایل برای تمام خانوارهای کشور بیشتر از پول برق نیست.
دولت در آخرین اقدام خود در این اواخر اعمال عوارض برق سه تومان به ازای هر کیلووات را در قبوض اعمال کرد و همچنان درصدد افزایش قیمت برق است.