کد خبر: ۲۱۳۴۷۷
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۴
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني:

رونق توليد، آرزوي همه است

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در ديدار اعضاي شوراي مركزي خانه‌هاي صنعت، معدن و تجارت ايران، به اوضاع كنوني جامعه در زمينه‌هاي سياسي، فرهنگي و اجتماعي اشاره كرد و گفت: جهان به استقبال رويكرد اسلامي اعتدال آمد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سرویس سیاسی - رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با بيان گوشه‌اي از اوضاع كشور در آغاز دولت سازندگي گفت: با كسري 51 درصدي بودجه و تعطيلي اغلب كارخانه‌ها و فرسودگي نيازهاي يك زندگي خوب و بيكاري 16 درصدي، كار را شروع كرديم و با همت و همكاري مردم و همدلي مسئولان، به رونق توليد پرداختيم كه لازمه تحولات همه‌جانبه در كشور بود، به گونه‌اي كه با كاهش بيكاري به 9 درصد، فرهنگ اجتماعي جامعه نيز ارتقا يافت.

به گزارش آفتاب، آيت‌الله هاشمي رفسنجاني با ابراز تأسف از اوضاع 8 سال گذشته كشور و مقايسه درآمدهاي نفتي آن با ديگر دوره‌ها، گفت: اكنون مي توان با اصلاح شرايط مديريتي و حلّ مشكلات خارجي با استفاده از زير بناهاي موجود؛  كشور را به سرعت به موقعيت هاي مناسب علمي ؛ دانشگاهي و فرهنگي رساند.



ايشان توجه به شهرك‌هاي صنعتي و احترام به صنعتگران را ضرورت رونق اقتصادي كشور دانست و گفت: توليدگران در همه جوامع محترمند و اميدواريم در دولت جديد، موانع رشد كمي و كيفي كارهايشان برداشته شود كه رونق توليد آرزوي همه است.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: شرايط مديريت اجرايي گذشته اوضاع كشور را مثل كلافي سردرگم به هم ريخت و اصلاح امور، نياز به تدبير دارد، البته طولاني شدن زمان انتخاب استانداران و ديگر مديران استاني و شهرستاني هم به صلاح دولت فعلي و مردم نيست.
عضو مجلس خبرگان رهبري، با تسليت سالروز حزن‌انگيز شهادت امام جواد(ع) و ارائه تحليلي از زندگاني سياسي آن امام همام، گفت: كلام هر يك از ائمه شيعه چراغي براي هدايت انسان‌ها در همه اعصار است.

در آغاز اين ديدار آقايان سيدعبدالوهاب سهل‌آبادي و آرمان خالقي، رئيس و مديرعامل خانه صنعت، معدن و تجارت ايران، دكتر معراج، رئيس خانه در كرمانشاه و علي‌اصغر جمعه‌اي، معاون تشكّل‌هاي اتاق بازرگاني ايران، ضمن ارائه گزارشي از اوضاع نابسامان بخش خصوصي در دولت گذشته، خواستار توجه بيشتر مسئولان بخش‌هاي مختلف به رونق توليد و حذف قوانين دست‌و‌پاگير شدند كه قدرت رقابت بخش خصوصي ايران را براي رونق صادرات و مديريت واردات در مقابل رقباي خارجي مي‌گيرد.



آنها وجود 90 هزار واحد صنعتي و 5 هزار معدن را ظرفيت مناسبي براي كمك به رونق اقتصاد كشور دانستند و گفتند: تصميم‌هاي اشتباه، وعده‌هاي غيرعملي و آمارهاي غيرواقعي و بهانه‌تراشي‌هاي اداري و ركود تورمي، نبض توليد را از كار مي‌اندازد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین