آفتابنیوز : آفتاب: بستر سازی برای توسعه زنان در هر کشوری فرصتی برای ارتقا ساختارهای اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی آن کشور و عاملی در جهت تسریع در دستیابی به اهداف ملی و رشد نهادهای بنیادین جامعه نظیر خانواده است . آنگونه که در اصل بیستم قانون اساسی به وضوح اشاره شده که " همه افراد ملت اعم از زن و مرد یکسان در حمایت قانون قرار دارند.و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردارند."و یا طبق اصل بیست و یکم که در آن به صراحت اشاره شده که " دولت موظف است حقوق زن را در تمام جهات با رعایت موازین اسلامی تضمین نماید و امور ی نظیر ایجاد زمینه های مساعد برای رشد شخصیت زن و احیاء حقوق مادی و معنوی او و......"
در همین راستا اکنون،معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری متولی اصلی پاسخگويي به مطالبات رو ز افزون جامعه برای ارتقا جایگاه زنان در جامعه است،تا با اتکا به قوانین موثر و جدی تغییراتي در برخی تصمیم گیری ها و تسریع در تصمیم سازی ها ی منطبق با انتظارت جامعه ايجاد نمايد
ذکر این نکته ضروری است که امروزه شاخص های توسعه انسانی کشورها با تاکید بر ه موقعیت زنان در جامعه و اقتصاد و فرهنگ تبیین می گردد، ایجاد نهادهایی متفاوت برای سازماندهی کردن اقدامات دولت ها برای ارتقا جایگاه زنان در همه عرصه های اجتماعی ، از سوی دولت ها ی گوناگون در جهان برا ی دستیابی به این مهم بوده است.
از این رو از انجا که معاونت ریاست جمهوری در نهاد" قدرت " جمهوری اسلامی تلاشی در جهت ساماندهی به شرایط اجتماعی – اقتصادی زنان است ، لذا نیازمند مديري است که بتواندضمن پاسخ گویی به تقاضا ها ، راهکارهای مناسب برای توسعه روز افزون زنان در جامعه را تدارک ببیند و با اتکا به رویکرد هایی کارشناسانه از ظرفیت های کشور و الزامات جهانی و انسانی برنامه های مدلل و عملیاتی برای زنان طراحی نمايد ؛ فردی که به ویژگی هایی از جنس ضرورت و تدبیر و حق آراسته باشد !
از ديگر ویژگی هایی مدير اين معاونت مي توان به گزاره ها ذيل اشاره داشت :
- شخصی که بایستی با حساسیت نسبت به ساختارهای حقوقی و درک شرایط بین الملل و مسلط بر تعاملات اجتماعی و درد آشنا باشد .
- شخصی که با رویکردی توسعه گرا ضمن تعهد به آرمانهای انقلاب و اسلام عزیز درک زمانه را به روشنی داشته باشد .
- شخصی که بر گسترده دست های همکار برای تحقق بخشیدن به آرزوهای توسعه جامعه فرصتی منحصربه فرد باشد.
- شخصی که جامعه را از جایگاه فراگیر آن نه به شکل گروهی و تشکلی بنگرد.
- شخصی که بر رنج های دوران برای زنان مرحمی از جنس تدبیر و امید باشد.
لذا انتخاب سرکار خانم شهیندخت مولاوردی به عنوان معاون ریس جمهور در امور زنان و خانواده موید اهمیت و ضرورت همین امر بوده است . وی که با کوله باری از تجارب 20 ساله ارزشمند در عرصه مدیریت بین الملل مرکز امورمشارکت زنان و فعالیت در عرصه های مطبوعاتی و نشر کتب ارزشمند در دغدغه های زنان همواره در این حوزه از سر آمدان بوده ، به روشنی عینیت ویژگی های ذکر شده است .
مولاوردی که با عضویت در مجمع زنان اصلاح طلب و انجمن روزنامه نگاران زن ایران و ائتلاف اسلامی زنان و جمعیت زنان نواندیش و سایر تشکلهای و انجمن های مرتبط با حقوق و زنان علاوه بر سایر مسوولیت های اجتماعی و مدنی ترکیبی از تعهد و فعالیت اجتماعی برای تبیین آرمانهای توسعه گرای جمهوری اسلامی برای زنان می باشد.
وی با نشر کتبی چون كالبد شكافي خشونت عليه زنان در سال 1385 و بيم ها واميدها(درآمدي برجايگاه وحقوق زن درقوانين ج .ا .ا در سال 1387 و كتابچه آموزشي" زنان:پيش به سوي قدرت" در سال 1386 ضمن بیان دغدغه های همیشه گی نسبت به رفتارهای غیر انسانی نسبت به زنان در جوامع خواهان ارائه راهکارهای لازم و قابل اجرا برای رفع آنها بوده است .
وابستگی های اجتماعی و فرهنگی او به ساختارهای انقلاب اسلامی وتعهدات وی به چارچوب های دینی تصویری کامل از فردی است که باید این هویت را عینیت ببخشد . از این رو ضمن آرزوی توفیق خدمت برای ایشان و ابراز خشنودی از انتخاب مطلوب ومناسب ایشان ،لازم است از ریاست جمهوری محترم نیز که با درایت و تیز هوشی این انتخاب شایسته را داشته اند، تقدیر می شود.
امید است در پناه خداوند متعال فرصتی مناسب برای جامه عمل پوشاندن به اید ه آلهای انسانی انقلاب اسلامی در ترویج رشد و توسعه برابر زنان و مردان این کشور فراهم شود و ایران در میان کشورهای نخست توسعه یافته در شاخصهای توسعه انسانی جای یابد
مجمع زنان اصلاح طلب
18 مهر 1392