آفتابنیوز : 
هوشنگ جاويد، افزود: حتي اگر يك آواز خوان با صداي خوب خودش انسان را به ياد خدا بيندازد، اشكالي ندارد. منتها چون اسلام دين اعتدال است، قواعدي را براي اين مساله گذاشته است.
وي در ادامه گفت: به همين دليل، حضرات آيات عظام در فتاواي خود مبنا را بر عرفي بودن گذاشتهاند؛ يعني برعهده شنونده است كه حلال يا حرام بودن موسيقي را تشخيص بدهد. اما مسؤولان فرهنگي ما اين مساله را به درستي تفسيرو تحليل نكردهاند كه شنونده در مسير شناخت صحيحي از موسيقي حلال و حرام قرار بگيرد.
اين پژوهشگر موسيقي با انتقاد از وضعيت موسيقي ديني در سالهاي اخير عنوان كرد: بعد از انقلاب، حركتهايي در اين زمينه صورت گرفت، ولي به گونهاي كه شايسته اين عرصه باشد، نبود. حتي ميخواستند از موسيقي بيهويت پاپ براي تبليغ دين استفاده كنند، ولي ناموفق بودند.
مؤلف كتاب «موسيقي رمضان در ايران» يادآور شد: 27 سال از پيروزي انقلاب اسلامي مي گذرد، امام هنوز يك ترانه در مورد اهميت فرا رسيدن سحر نداريم. متاسفانه اكثر مداحان ما هم از سخيفترين ملوديهاي گذشته و حال يا حتي توليد لسآنجلس استفاده ميكنند و با ضعيفترين اشعار ميخواهند به تبليغ و ترويج دين بپردازند.
جاويد درباره «همايش زيبايي شناسي دين» عنوان كرد: ما اول بايد ببينيم كه اساسا صدا چه قدر مهم است و زيباييهاي صوتي از منظر دين، چه جايگاهي دارد. اگر همايش زيبايي شناسي دين بتواند به تعاريف جامعي از اين مقوله برسد، در آن صورت ميتوانيم صورت و موسيقي را در خدمت دين و بيان زيباييهاي آن قرار دهيم.
همايش زيباييشناسي دين به همت مركز مطالعات و تحقيقات هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، پنجم و ششم دي ماه در تهران برگزار خواهد شد.