آفتابنیوز : آفتاب: خانمحمدی گفت : فرجی دانا فردی متدین و چهره ای شاخص در علم برق است و تقید اخلاقی او و سلامت نفس او و مدیریت درخشان ایشان برکسی پوشیده نیست
وی سپس با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری شاخصه های دانشگاه مطلوب را برشمردوگفت این شاخصه ها در برنامه ارایه شده توسط فرجی دانا وجود دارد
خانمحمدی در پاسخ به مخالفان که فرجی دانا را فاقد کتاب و فارغ التحصیل علوم مهندسی و فاقد تخصص انسانی دانستند گفت: در مدیریت نوین امروزه 20 در صد تخصص شخصی مهم است 80 در صد استفاده بهینه از توان مدیریتی و علمی دیگران است ایشان در یکی از سخت ترین حوزه های تخصصی دارای بیش از 50 مقاله علمی است که حتی نیمی از آن برای گرفتن مقام استاد تمامی کافی است.
اینجانب این را به عنوان عضو هیات ممیزه یک دانشگاه دولتی عرض می کنم ایشان استاد تمام است و در تمام سطوح از استادی تا مدیریت دانشگاه خدمت کرده است .
در برنامه های ایشان پژوهش جزو برنامه های اصلی است، همچنین حرمت نهادن به مالکیت فکری است که از خروج نخبگان جلوگیری می کند ،رعایت کرامت و منزلت اعتقاد به آموزش و پژوهش، اهتمام به تحصیل ایثارگران ،ارتقا وضعیت رفاه دانشگاه و دانشجویان ،اهتمام به مفهوم توسعه پایدار وانتقال ارزشها ی علمی و عملی که در برنامه های وی آمده
همچنین هدفمند کردن توسعه آموزش عالی با اهداف توسعه ای که این از مشکلات ما است ،توسعه فن آوری و نوآوری که امروز با آن مواجهیم ، ارتقای رتبه دانشگاههای کشور که از برنامه های ایشان است وتبادل استاد و دانشجو وکاربردی کردن علم ،توسعه علم و پژوهش، بازنگری متون درسی که از مشکلات اصلی است و برخی متون امروزه اصلا پاسخگو نیست
همچنین توجه به آمایش منطقه ای که بحث مهمی است همه اینها در برنامه های دکتر فرجی دانا دیده می شود.
علیمردانی: فرجی دانا به مسایل دانشگاهیان آشناست
محسن علیمردانی نماینده زنجان و طارم از موافقان وزیر پیشنهادی علوم گفت: پیشرفت ایران اسلامی و تبدیل آن به مرجع آرزوی هر ایرانی است که از سوی مقام معظم رهبری هم عنوان شده است.
وی با بیان اینکه فرجیدانا در نماد علمی کشور سالها مدیریت کرده است و حتما توان پیادهسازی دیدگاهها و نظرات مقام معظم رهبری در دانشگاهها را دارد ادامه داد: امروز ایران حامل گفتوگوی مترقی انقلاب اسلامی است و در نظامات سیاسی دنیا به الگو مبدل شده است پس بر ماست که دانشگاهها را به فردی لایق بسپاریم که به سرعت دادن به این روند اعتقاد دارد.
علیمردانی با اشاره به اینکه وزیر پیشنهادی به مسائل دانشگاهها به صورت عمیق آشناست گفت: دانشگاه باید هدایتگر صنعت و تولید باشد و یقینا با پرورش متخصصان خلاق و مبتکر باید نقش هدایتگری دانشگاهها در حوزه صنعت و تولید را پررنگتر کرد. این مهم با پیوند زدن سرمایههای انسانی به منابع و ذخایر عظیم کشور قابل تحقق است اما لازمه این کار بروزرسانی نظام آموزش عالی است که جزو برنامههای وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری است.
نماینده موافق افزود: افزایش انگیزه دانشگاهیان و انطباق بیشتر برنامههای آموزشی دانشگاهها با سیاستهای کلان نظام تنها در صورت حضور مدیری شایسته در راس نظام آموزش عالی قابل تحقق است.
وی با اشاره به اینکه فرجیدانا در جامعه علمی به عنوان دانشمند شناخته شده است ادامه داد: اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران شاهدان زنده ابتکارات علمی و مدیریتی ایشان هستند.
وی ادامه داد:وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری با تعامل شایسته با نهادهای دانشجویی و پرهیز از افراط و تفریط توانسته است نظر مثبت دانشجویان را جلب کند بنابراین باید از این توان در سطح وزارت علوم، آموزش و تحقیقات استفاده کرد.
نمایده زنجان گفت: با حمایت قوی مجلس از دکتر فرجیدانا سهم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزههای علمی، اقتصادی و سیاسی افزایش معناداری خواهد یافت.