آفتابنیوز : 
پس از آن گروه زیادی از یگان نحشون بر سر اسیران موجود در سلول های انفرادی که دارای دو اتاق با مساحت 2 در 5/3 و 1 در 5/1 متر بود، ریختند و شماری از آنها را بیرون کردند و بقیه را در داخل این سلول ها نگاه داشتند. آنها لباس های این اسیران را در جلوی هم سلولی هایشان درآوردند و لخت مادر زاد کردند سپس با باتوم، لگد و مشت به جان آنها افتادند که بر اثر آن شماری از این اسیران مجروح شدند. افراد این یگان همزمان فریاد می زدند و دشنام می دادند و به خدا و دین بد می گفتند.
سپس افراد این یگان اسیران عریان را در کنار اسیران دیگر بر زمین انداختند و پس از آن اسیر سعید جرار را بر روی اسیر یوسف جمعه که هر دو عریان بودند، قرار دادند که این منظره دردناک اتفاقات زندان ابو غریب عراق را تداعی می کرد و نشانه های خشونت بر روی بدن همه این اسیران نمایان بود.
پس از 10 تا 15 دقیقه یگان نحشون از سلول های انفرادی خارج شدند و پلیس وارد شد و طناب ها را از دست و پای اسیران باز کردند. اسیران وسایل خود را در دستشویی که با آب نجس آلوده شده بود، پیدا کردند. پس از آن اسیر یوسف جمعه و اسیر سعید از شدت ضربه هایی که بر معده آنها وارد شده بود استفراغ کردند.
در این حمله 10 اسیر هدف قرار گرفتند که اسامی آنها به شرح زیر است:
نایف البزار نشانه های خشونت در تمام نقاط بدنش مشخص بود. عبد الله فیاض از ساکنان طولکرم : مبتلا به تنگی نفس و روماتیسم . صالح ابو عزه: نشانه های خشونت و شکنجه در ناحیه شکم، پشت و دستانش دیده می شود. علاء ریان: نشانه های ضرب و شتم در تمام نقاط بدنش هویداست. نادر الدیک: نشانه های ضرب و شتم در دستان، پشت و شکمش به چشم می خورد. یوسف جمعه: علامات ضرب و شتم بر تمام نقاط بدنش پیداست. وی به طور مکرر استفراغ می کند و عینکش نیز شکسته است. شادی سعایده: آثار ضرب و جرح در نقاط بدنش به چشم می خورد. سعید جرار: آثار ضرب و شتم در ناحیه قلبش مشخص است. وی مبتلا به تپش قلب است. این آثار بر پشت، انگشتان دست و پای شکسته اش نیز مشاهده می گردد. رمزی الخطیب ساکن الخلیل:"آثار ضرب و جرح در تمام نقاط بدنش به ویژه در دست چپش که از کودکی درد می کرد مشاهده می گردد و ورم کرده است. سلیمان سکافی: آثار ضرب و شتم در تمام نقاط بدنش هویداست.
کانون حمایت از اسیران از کمیته تحقیقات خواست که تجاوزات خطرناکی را که در زندان مسکوبیه رخ داده است، برملا سازد. این کانون اشاره کرد به اینکه این تجاوز در نوع خود دومین تجاوزی است که طی فقط دو هفته در حق اسیران مسکوبیه صورت می گیرد.
این کانون از مؤسسات حقوق بشر داخلی و بین المللی و نیز سازمان ملل و صلیب سرخ جهانی خواست که از زندان مسکوبیه دیدن کنند و از جنایت های جنگی بر ضد اسیران فلسطینی و تجاوزات آشکار و خطرناکی که در حق این اسیران صورت می گیرد بازدید کنند و مسئولان این تجاوز را به پای محاکمه بکشانند به ویژه که عریان کردن اسیران فلسطینی و قرار دادن آنها بر روی همدیگر به شکل عریان سابقه خطرناکی دارد که باید درباره آن تحقیق شود و مجریان آن بلافاصله محاکمه گردند.
از سوی دیگر حسین الشیخ وکیل کانون حمایت از اسیران فلسطینی که در تاریخ 21/9/2005 از بازداشتگاه "عتصیون" در جنوب بیت لحم بازدید کرده است گزارش داد که سربازان اشغالگر مراد صلاح عبد الفتاح قواسمه اسیر 20 ساله فلسطینی و از ساکنان الخلیل را وحشیانه کتک زدند.
این وکیل اضافه کرد که بیش از پنج سرباز صهیونیست این اسیر را در حالی که چشمانش بسته بود به هنگام بازداشت وی در منطقه "واد ابو دجن" در الخلیل به باد کتک گرفتند. وضعیت جسمانی او با وجودی که تحت درمان قرار گرفته وخیم است به طوری که از شدت ضربات وارده در تمام نقاط بدنش احساس درد می کند.
کریم حموده وکیل کانون حمایت از اسیران که در تاریخ 20/9/2005 با شماری از اسیران در زندان عوفر ملاقات کرده است می گوید که اسیران این زندان با نبود خدمات پزشکی رو به رو هستند و فقط به آنها داروهای مسکن داده می شود و این در حالی است که بسیاری از اسیران بیمار نیاز به داروهای خاص دارند و برخی نیز باید به بیمارستان ها منتقل گردند تا معاینه روی آنها انجام گیرد و برخی از این اسیران هم نیاز به عمل جراحی دارند.
اسیران این زندان گفتند که در سلو ل ها با ازدحام شدید جمعیت رو به رو هستند و زیر اندازی در آن وجود ندارد و در زمینه رو انداز و پتو نیز با کمبود شدید مواجه هستند به طوری که مجبورند بر روی زمین بخوابند. این اسیران اضافه کردند که صلیب سرخ جهانی بیش از یک ماه است که از این زندان دیدن نکرده است از این خواهان بازدید فوری این سازمان به منظور اطلاع از وضعیت دشوار آنها در داخل این زندان هستند.
حموده اضافه کرد که اسیران از سوء تغذیه رنج می برند به طوری که هر هفته فقط یک وعده به اسیران گوشت داده می شود و در هر سلول که 8 نفر را در خود جای داده است فقط 250 گرم گوشت داده می شود که برای این تعداد از اسیران کافی نیست.
اسیران داخل این زندان گفتند که وسایل آشپزخانه غیر بهداشتی است از این رو غذایی که به اسیران داده می شود نامطبوع و غیر بهداشتی و فاقد پروتئین است.
حموده اضافه کرد که ساس، مگس و پشه به وفور در داخل زندان یافت می شود که موجب شیوع بیماری هایی در بین اسیران به ویژه در بین بیماران پوستی شده است.
وی همچنین تصریح کرد که روشنایی داخل سلول ضعیف است به طوری که نمی توانند غذا را خوب بپزند یا کار دیگری انجام دهند. اسیران اضافه کردند که برخورد مسئولان زندان با آنها به ویژه به هنگام ملاقات ها بسیار ناشایست است به طوری که خانواده های آنها در جلوی زندان ساعت ها منتظر اجازه ورود برای ملاقات با فرزندانشان می مانند.
این وکیل کانون حمایت از اسیران موفق شد که با اسرای زیر ملاقات کند:
محمد فاروق محمد خالد: 18 ساله ساکن رام الله،تاریخ اسارت: 4/8/2005. راسم عباس عبد الحافظ عاصی 21 ساله ساکن رام الله تاریخ اسارت:29/8/2005 .اشرف محمد حسن عباهره، 29 ساله ساکن جنین، تاریخ اسارت:19/8/2005. وی از دیسک کمر رنج می برد و تاکنون هیچ گونه درمانی روی او صورت نگرفته است. مهند محمد مسعد جابر 28 ساله از ساکنان طولکرم، تاریخ اسارت:30/8/2005.
از سوی دیگر رائد محامید وکیل عضو کانون حمایت از اسیران فلسطینی گفت که بخش جدیدی در زندان صهیونیستی "دامون" باز شده است که شماری از اسیران زندان های مختلف به آن منتقل شده اند. در این بخش هیچ گونه امکاناتی وجود ندارد به طوری که فاقد حیاط برای هواخوری است، اتاق ها با ازدحام شدید رو به روست و شماری از اسیران بر روی زمین می خوابند. وی اضافه کرد که ساختمان این زندان بسیار قدیمی و مرطوب است به طوری که سقف آن ریزش دارد.