آفتابنیوز : آفتاب: روز گذشته دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه جلسه هیات دولت به خبرآنلاین گفت که بیش از ۵۰ درصد وقت جلسه روز گذشته هیات دولت به سلامت اختصاص داشت.
او پیش از ظهر امروز که برای بازدید از بیمارستان خیریه ولیعصر به منطقه جنوب تهران (خزانه بخارایی) رفته بود، دراین باره گفت: در جلسه اخیر هیأت دولت رییس جمهور ضمن تأکید بر اهمیت بخش سلامت در کشور و اولویت بودن به این بخش در برنامه های دولت یازدهم بر عملی شدن قول هایی که در جریان انتخابات اخیر ریاست جمهوری به مردم داده بود تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت بهداشت، هاشمی گفت: دکتر روحانی در این جلسه بر ایجاد بیمۀ یکپارچه برای همه آحاد جامعه از جمله 10 میلیون ایرانی که بیمه ندارند نیز تأکید کرد. همچنین در این جلسه بر تشکیل کمیته ای زیر نظر معاون اول رییس جمهور برای رسیدگی به وضعیت بهداشت و درمان کشور مورد بحث قرار گرفت که مفاد مصوبه آن در جلسه آینده هیأت دولت بررسی و تأیید خواهد شد.
ماجرای کیسه های خون
به گزارش ایسنا او در بخش دیگری از سخنانش درباره انباشت کیسههای خون در گمرک و اظهارات متناقض رییس سازمان انتقال خون پیرامون عدم وجود کیسههای خون در گمرک و رئیس گمرک پیرامون انباشت کیسههای خون گفت: باید مسئول گمرک اعلام کند که چه اقلامی در گمرک است نیازی نیست کسی این موضوعات را تکذیب کند.
البته علت انبار شدن برخی اقلام در گمرک این است که بعضا صاحب کالا میخواهد اقلامی را که وارد کرده است با قیمت بیشتری به فروش برساند به همین خاطر اقدام به برخی سودجوییها کرد و به رسانههایی فشار میآورد که فلان وسیله در گمرک مانده در حال فساد است و در دچار کمبود شدهایم. دستگاه دولتی نیز تحت فشار و فضاسازیهای رسانهای ناچار به خرید میشود.
قاضیزاده هاشمی در واکنش به اینکه گفته میشود بروز بحران کمخونی در کشور نیز به علت کاهش کیسههای خون است، گفت: عمده بروز این مسائل از جمله کمخونی به دنبال کمتوجهی خود ماست بعضا اخباری در رسانهها منتشر میشود که برای دستگاه نظارتی مشکل ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه مشکل کیسههای خون و سایر ملزومات مصرفی از سازمان انتقال خون حدود دو ماه و نیم است که وجود دارد، اظهار کرد: رئیس سازمان انتقال خون نیز گزارشاتی را به ما ارائه کرده است در همین گزارشها نیز علت بروز مشکل همان سوءاستفاده برخی واردکنندگان است که در بالا ذکر شد. البته انتقال خون مشکلات مالی بسیاری دارد.
بودجه ای برای سیاست های جمعیتی نداریم
وزیر بهداشت همچنین در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگاری پیرامون سیاستهای جمعیتی کشور گفت: قرار بود 1400 میلیارد تومان برای سیاستهای حمایتی جمعیت اختصاص یابد که چه در دولت قبل و چه در دولت کنونی ریالی از آن محقق نشده است در حال حاضر هم وضعیت خزانه مشخص است و بودجهای نداریم. سال هم رو به اتمام است. در واقع امیدی نیست مبلغی از آن بسته حمایتی مربوط به جمعیت تحقق یابد.
به گزارش خبرآنلاین، قاضیزاده هاشمی در خصوص نظر وزارت بهداشت درباره افزایش مرخصی زایمان زنان به 9 ماه اظهار کرد: ما مسئول بخش سلامت در کشور هستیم و مسلما به دلیل تاثیرات مثبت حضور مادر در کنار نوزاد از افزایش مرخصی زایمان زنان حمایت میکنیم. البته قطعا هم مردم و هم قانونگذاران واقعبین هستند و میدانند که ممکن است اجرای این طرح بار مالی داشته باشد.