آفتابنیوز : آفتاب: مهندس«علی مهدوی» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: طی هفت ماههی نخست سال از واحدهای صنفی، خدماتی و صنعتی بالغ بر 56 هزار بازرسی و بیش از 4168 فقره تخلف محرز شد و برای 3907 فقره پرونده تعزیراتی به ارزش 21 میلیارد ریال تنظیم شد.
وی با بیان اینکه مأموریت دولت در بخش اقتصاد و تدوین برنامهریزی برای جلوگیری از فشار به خانوارها سبب شده است که هماکنون فضای مناسب و آرامی بر بازار حاکم باشد، افزود: بخش اعظمی از تورم و جهش قیمتها مربوط به حجم زیاد نقدینگی در بازار و بخشی هم متأثر از سیاستهای پولی و مالی است.
دبیر ستاد تنظیم بازار استان ایلام ادامه داد: هرچند تورم ماهیانه با افزایش روبرو بوده است اما در بررسی تورم نقطه به نقطه، شاهد کاهش بودیم به موضوعات ذخیرهسازی میوهی شب عید، تأمین گوشت مرغ و گوشت قرمز مورد نیاز همچنین برطرف کردن مشکل کارخانجات آردسازی و نظارت بر تحویل نان با کیفیت به مردم اشاره کرد که هماکنون 380 تن مرغ ذخیرهسازی شده است و برای تأمین نیازمندهای پایان سال نیز اقداماتی در دست اجراست.
مهدوی با اشاره به انتقال وظایف تنظیم بازار میوه به سازمان جهاد کشاورزی تصریح کرد: لازم است که اعضای کارگروه ستاد تنظیم بازار در این زمینه تدابیر لازم را اتخاذ تا در روزهای پایانی سال شاهد افزایش قیمتها و بهدنبال آن فشار به خانوارها نباشیم و از هر سوءاستفاده دلالان و اخلالگران حوزهی بازار ممانعت به عمل آید.
وی با اشاره به عملکرد سامانهی 124 آماری ادامه داد: بررسی آمارهای 7 ماههی سال نشان میدهد که مردم استان ایلام 1334 بار تلفن 124 را به صدا درآوردهاند و گزارش تخلف واحدهای صنفی در سطح بازار را اطلاعرسانی کردهاند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام ادامه داد: علاوه بر این 86 گزارش حضوری و 747 مورد کتبی توسط ستاد خبری دریافت شده است که همهی این موارد بررسی و نسبت به آن اقدام شده است.
مهدوی با اشاره به عملکرد ناظرین افتخاری خاطرنشان کرد: بیش از 868 مورد گزارش تخلف توسط ناظرین افتخاری به حوزهی معاونت بازرسی و نظارت سازمان ارسال که در این زمینه نیز اقدامات لازم انجام شد.