آفتابنیوز : آفتاب: در مراسمی که عصر امروز در هتل مندرین کوالالامپور برگزار شد، کنفدراسیون فوتبال آسیا برترینهای قاره کهن را معرفی کرد که در این گردهمایی سهم فوتبال ایران در دریافت عناوین برترین هیچ نبود.
ناکامی فوتبال ایران در مراسم انتخاب برترینهای فوتبال آسیا در حالی صورت گرفت که فوتبال ایران در سال جاری میلادی به پیروزیهای درخور توجهی دست یافته است. راهیابی تیم ملی ایران به عنوان سرگروه به جامجهانی 2014 برزیل، راهیابی استقلال به نیمهنهایی لیگ قهرمانان آسیا، قهرمانی تیم ملی فوتبال ساحلی در آسیا و سپس جامبین قارهای و حضور این تیم در دور یک چهارم نهایی جامجهانی، قهرمانی تیم ملی زیر 16 سال ایران در آسیا و راهیابی این تیم به دور یک هشتم نهایی جامجهانی امارات (آن هم در حالی که دیگر تیمهای آسیایی در همان دور گروهی از رقابتها کنار رفتند)، نایب قهرمانی زنان ایران در رقابتهای سالنی آسیا و سرانجام قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا، همه و همه عنوانها و افتخارهای فوتبال ایران در سال 2013 بودند که از سوی شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه، رئیس بحرینی کنفدراسیون فوتبال آسیا و دیگر سران AFC به طور کامل نادیده گرفته شدهاند.
از سوی دیگر چین بدون راهیابی به جامجهانی 2014 و قطعی نشدن حضورش در جامملتهای آسیا در 6 بخش نامزد دریافت جایزه شده و در 4 بخش هم جوایز را از آن خود کرده است که جای شگفتی بسیاری برای فوتبال دوستان و کارشناسان دارد. سخت بتوان جهتگیریهای سیاسی را در تصمیمها و انتخابهای سال 2013 کنفدراسیون فوتبال آسیا دخیل ندانست و به خود قبولاند که شیخ بحرینی از فوتبال ایران انتقامجویی نکرده باشد.
حمایت ایران از بنهمام، رئیس قطری پیشین AFC و همچنین یوسف سرکال، نامزد اماراتی ریاست کنفدراسیون فوتبال آسیا هم به نظر در این گزینش از دید شیخ سلمان دور نمانده است. همچنین به یاد داریم که جی لانگ، سرپرست چینی کنفدراسیون فوتبال آسیا در روزهای تنش بلاتر و بن همام در نهایت از نامزدی در انتخابات کنفدراسیون فوتبال آسیا به نفع شیخ سلمان کنار کشید. آیا اهدای 4 جایزه به چین پاداش خوش خدمتی شیخ بحرینی به لانگ چینی بوده است؟!
به گزارش ایسنا، از سوی دیگر شاید شیخ سلمان بیش از هر چیز رخدادهای حضور دو روزهاش در تهران را به همراه سپ بلاتر در همایش "علم و فوتبال" به یاد داشته و در این گزینش دخالت داده باشد.