آفتابنیوز : آفتاب: در لیست کتابهایی که اوباما خریده نام رمان «بادبادکباز» خالد حسینی و جدیدترین رمان جومپا لاهیری با نام «زمین پست» نیز دیده میشود.
آنطور که نیویورک تایمز گزارش داده، کتاب دیگری که اوباما برای تعطیلات خود انتخاب کرده که البته بسیاری از آنها به وی هدیه داده شد، کتابهایی برای فرزندان خود بود که شامل کتابهایی مثل قصههای هارولد که کتاب «هارولد و مداد شمعی» را از آنها انتخاب کرده است.
به گزارش خبرآنلاین،انتخاب دیگر اوباما رمان «بودا در اتاق زیر شیروانی» نوشته جولی اوتوسوکا است که این کتاب هم داستانی درباره زنان ژاپنی است که به عنوان کارگران مهاجر به آمریکا آورده می شوند در حالی که خانواده های آنها در کمپ های جنگ جهانی دوم نگهداری می شوند.
بنابر گزارش خبرآنلاین، وجه اشتراک رمانهای انتخابی او نگارش توسط افرادی بوده که آمریکایی اصیل نبودهاند همچون خود اوباما که پدرش کنیایی است. همانطور که جومپا لاهیری گفته است: «بخشی از اوباما از خارج از آمریکا آمده است و بخش دیگر او در این کشور زندگی می کند و طبیعی است که مطالعه سرنوشت افرادی شبیه خودش برایش جالب باشد.»
بنابراین گزارش، «بادبادک باز» را ناشران متعددی در کشورمان ترجمه و منتشر کردهاند که انتشارات مروارید با ترجمه مهدی غبرایی یکی از نخستین ترجمه هاست. همچنین رمان «زمین پست» را امیرمهدی حقیقت ترجمه کرده و قرار است به زودی از سوی نشر ماهی که گویا امتیاز انحصاری ترجمه این اثر در ایران را خریداری کرده، روانه بازار نشر شود.
رمان «بودا در اتاق زیر شیروانی» نوشته جولی اوتسوکا نویسنده ژاپنیالاصل آمریکایی را نیز فریده اشرفی ترجمه کرده و از سوی انتشارات مروارید در آستانه چاپ قرار دارد. نویسنده در داستان خود به سراغ زنان ژاپنی رفته است که در خلال سالهای میان جنگ جهانی اول و دوم با کشتی از ژاپن به آمریکا فرستاده میشوند و در وضعیت بدی به سر میبرند؛ تا جایی که برای انتخاب همسر به آنها تعدادی عکس نشان داده میشود تا بر مبنای آن تصمیم بگیرند. در ادامه داستان و با شروع جنگ دوم جهانی، اما وضعیت زیستی آنها در آمریکا دگرگون میشود.
همچنین «هارولد و مداد شمعی» نوشته جانسون کراکت را فاطمه حجوانی ترجمه کرده و انتشارات قدیانی روانه بازار نشر کرده است و برای گروه سنی 7 تا 9 سال مناسب است. داستان "هارولد و مداد شمعی بنفش" یک داستان از مجموعه ۶ جلدی "قصه های هارولد" برای دبستانی هاست که یک داستان فانتزی تصویری است. شخصیت اصلی پسر کوچکی است به نام هارولد که خودش دنیای داستانش را خلق می کند. او داستان را با تصویر می کشد و می سازد. این سازندگی با تخیل آغاز می شود و با بازی استمرار پیدا می کند.