آفتابنیوز : آفتاب-سرویس سیاسی: رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در باره تقاضاهایی که قبل از سخنرانی ایشان از سوی نمایندگان استادان و دانشجویان مطرح شد، گفت: هدیه شما به من خواسته هایی بود که مطرح کردید و امیدوارم مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی با اجابت درخواست های برحق شما، گام های موثری برای توسعه دانشگاه آزاد اسلامی بردارند.
ایشان در باره حق جوانان ایران اسلامی و خانواده هایی که فرزندانشان با شهریه تنحصیل می کنند، گفت: هزینه های تحصیل را خود دانشجویان می دهند تا در آینده به مملکتشان برای رسیدن به قله های دانش و توسعه کمک کنند.
به گزارش آفتاب: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی فقط حق مدیریت دارند و هیچ کس نمی تواند ادعا کند که حق مالکیتی در این دانشگاه دارد که در سراسر کشور گسترده است.
رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوی خاطراتی از روزهای بحث برای تاسیس این دانشگاه گفت: حاج احمد آقا و روسای قوا، اعضای هیات موسس دانشگاه بودند که الحمدالله الان شجره مقدسی شده و شاخه هایش در سراسر کشور گسترده است.
ایشان افزود: جوانان باید ادامه راه را طی کنند تا این شجره ، همچنان بالنده تر و گسترده تر شود.
ایشان برنامه ریزی برای استفاده از دانش آکادمیک دانشجویان در سال های پس از تحصیل را ضرورتی اجتناب ناپذیر برای مسوولان کشور خواند و گفت: باید از این مجموعه ارزشمند برای تسهیل مسیر پیشرفت کشور استفاده کرد.
آیت الله هاشمی رفسنجانی به چند نمونه از طرح های مهم برای احیای کشاورزی در مناطق کم آب کشور اشاره کرد و گفت: باید دانش آبخوان داری و آبخیز داری با کارهای عملی تلفیق شود که در زمان دولت سازندگی دونمونه از این موارد در فسا و نرماشیر انجام شده بود.
ایشان اجرای آن طرح ها را باعث احیای کشاورزی در منطقه و برگشت روستائیان خواند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خویش به شرایط امروز کشور و نگاه جهانیان به جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و با مقایسه این شرایط با فضای 2 سال گذشته گفت: کسانی که برای تحریم و تهدید ایران با هم مذاکره می کردند اکنون برای توافقات و تفاهمات با ایران تقاضای مذاکره می کنند.
ایشان تغییر نگاه قدرت های غربی نسبت به ایران را به خاطر هوشیاری مردم در برگزیدن اندیشه اعتدالی در انتخابات و تدبیر رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: وقتی ایشان رای مردم را حق الناس خواندند، هم، موجی در داخل برای امیدواری و اعتماد مردم ایجاد شد و هم، زبان غربی ها برای ایجاد شبهه در سلامت انتخابات بسته شد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تامل درمیزان و درصد آرای مناطق مختلف و استان های گوناگون کشور را ضرورت یک پژوهش سیاسی دانست و گفت: روستائیانی که انتظار می رفت در مقابل دریافت یارانه ها، رای دیگری داشته باشند، به کسی رای دادند که در دولت سابق هیچ مسوولتی نداشت.
ایشان خلف وعده، ارائه آمار های غیر واقعی و افزایش بیکاری و رکود اقتصادی و بالاتر از آن رکود تورمی و افزایش هزینه معیشت مردم در جامعه را باعث رویکرد مثبت مردم به نامزد تفکر اعتدال خواند و گفت: مردم با رای به آقای روحانی اعلام کردند که ما هوشیاریم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان گوشه هایی از اوضاع داخلی و خارجی کشور در زمان تحویل دولت گفت: با روح امیدی که در کشور دمیده شد، روحیه ها برای نگاه به افق روشن آینده تقویت شده است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی، برنامه ریزی های دولت برای حل تدریجی مسائل را عاقلانه و برخاسته از تدبیر و امید دانست و گفت:یکی از مهمترین دستاوردها در عرصه سیاست خارجی این بود که توانستند با زبان دیپلماسی به دنیا اعلام کنند که ایران استفاده از فناوری هسته ای را حق خود می داند و به دنبال سلاح هسته ای نیست.
ایشان با اشاره به روند مذاکرات ژنو از آغاز تا پایان، بر نقش رهبری معظم انقلاب تاکید کرد و گفت: در نقطه آغاز ایشان با این جمله که «مذاکره کنندگان فرزندان ایران هستند»، دهان منتفدانی را بستند که پیش از مذاکره می خواستند فضای جامعه را با طرح مسائل احساسی و افراطی ملتهب کنند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: پس از امضای موافقت نامه نیز پیام تایید و تشکر رهبری، هم باعث تقویت روحیه اعضای تیم مذاکره کننده و هم موجب بسته شدن زبان ها و نارسا شدن قلم رسانه های افراطی و بد شد، هرچند آنها در این مقطع نیز ساکت ننشستند و با الفاظ دیگری به کار خود ادامه داده و می دهند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در همین مورد به ترکیب مناسب اعضای تیم مذاکره کننده ایران و توانایی های دکتر ظریف اشاره کرد و گفت: وزیر خارجه ما در حد والای ورزیدگی دیپلماتیک از حقوق مسلم ایران در تاریخ دفاع کرد که می بینید چگونه باعث خشم صهیونیست ها شده است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی به اتفاقات سیاسی بعد از امضای موافقت نامه های ژنو و خلف وعده های دولت آمریکا اشاره کرد و گفت: چین و روسیه رسما به آمریکا اعتراض کردند و به اروپایی ها می گویند چرا گذاشتید حرمت امضای ما در نظام بین الملل مخدوش شود.
ایشان افزود: در هفته های اخیر که دیدار هایی با چند هیات اروپایی داشتم، آنها به نفوذ لابی اسرائیلی ها و گروه های مسیحی صهیونیست در آمریکا اشاره می کردند و احتمال می دادند که تحریم اخیر دولت اوباما برای جلوگیری از تحریم گسترده تری بود که مجلس سنا می خواست تحت تاثیر چند نماینده افراطی وضع کند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ناراحتی و عصبانبت از این توافقنامه را وجه مشترک افراطیون آمریکا، غرب و اسرائیل دانست و گفت: متاسفانه برخی افکار افراطی در داخل نیز دانسته یا ندانسته با این طرز فکر همراهی می کنند، ولی واقعیت این است که اکثریت جهان و دولت های آنها می خواهند در فضایی برابر با ایران مذاکره کنند و ارتباط داشته باشند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی در بخش پایانی سخنان خویش، یک بار دیگر به نقش آیت الله خامنه ای در این شرایط اشاره کرد و گفت: به رسم نمک شناسی باید بگویم که تصمیمات رهبری کارگشا بود.
ایشان، توجه با رای و نظر اکثریت مردم را از شرایط اصلی رهبری جامعه اسلامی دانست و گفت: حتی پیامبر اکرم(ص) جز در موارد وحی، برای بقیه مسائل با مردم مشورت می کردند که این یک اصل قرآنی درآیات مکرر است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، حق را اصل پایدار نظام آفرینش خواند و گفت: خداوند متعال در قرآن تعهد کرده است که حق مظلوم را می گیرد، اما همزمان تاکید می نماید که مردم هم خودشان باید تلاش کند.
ایشان انتخابات 24 خرداد را نتیجه تلاش مردم و لطف خداوند دانست و گفت: انشاالله این مسیر تا رسیدن به قله های افتخار در مسائل سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ادامه خواهد یافت.