آفتابنیوز : آفتاب: دکتر سید تقی نوربخش با ابراز تاسف از تغییر مداوم و پیوسته مدیران این سازمان در هشت سال گذشته افزود: در طول هشت سال، هشت مدیرعامل در تامین اجتماعی تعویض شدهاند که این روند زیانهای جبران ناپذیری را بر پیکره این سازمان وارد کرده است.
وی رسالت اصلی این سازمان را ارایه خدمات بیمهای و درمانی به گروههای هدف دانست و گفت: بیش از نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش خدمات این سازمان قرار دارند و ورود به عرصههای سیاسی جفای بزرگی در حق مردم و کارکنان پاکدست آن محسوب میشود.
نوربخش انجام تحقیق و تفحص از سوی نمایندگان مردم دراین سازمان را حق طبیعی مجلس شورای اسلامی دانست و گفت: تحقیق و تفحص باعث رشد این سازمان در بازنگری قوانین خواهد شد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: وظیفه بزرگ این سازمان وظیفهای حاکمیتی و توجه به بیمه شدگان است.
وی با اشاره به گزارش کاملی که از وضعیت این سازمان در جلسه هیات وزیران ارائه کرده، افزود: محور اصلی خروج سازمان از بحران، قانون مداری، پاکدستی، برنامه محوری و پاسخگویی است.
دکتر نوربخش با بیان این مطلب که در یک دهه گذشته مشکلات خاصی دامنگیر این سازمان بوده است افزود: در انتصاب مدیران و مشاوران در این سازمان اجتماعی و اقتصادی از نیروهای پاکدست و با سابقه استفاده خواهیم کرد که فرصت آزمون و خطا وجود ندارد .
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در ادامه خاطر نشان کرد :تورم اقتصادی شدید ،بدهکاری دولت به سازمان تامین اجتماعی و نرخ دور قمی بیکاری از جمله چالش های پیش روی این سازمان است که باید با تدبیر و امید از آن خروج کرد.
وی به کسری پنج هزار میلیارد تومانی بودجه این سازمان در سالجاری اشاره کرد و گفت: این مبلغ باید از محل ذخایر سازمان، تامین شود و نباید این روند در سالهای آتی ادامه یابد.
نوربخش خاطر نشان کرد: با تمهیداتی که اجرای آن آغاز شده است، امیدواریم نیازی به برداشت این مبلغ نداشته باشیم.
نوربخش اذعان کرد: بودجه این سازمان در سال 1392 بطور کامل محقق خواهد شد و امور با تدبیر و ایجاد امید در بین مخاطبان ادامه خواهدیافت .
وی خاطر نشان کرد: شرکت سرمایه گذاری این سازمان حیاط خلوت هیچ گروه و دستهای نخواهد بود و با تأکید بر قانون مداری از سوء استفادههای احتمالی جلوگیری خواهیم کرد و امیدواریم مشکلات گذشته آخرین سناریوی سیاسی برای این سازمان باشد.
به گزارش ایسنا، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی، این سازمان را دارای هدف و برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دانست و اذعان کرد: برنامههای ما برای افقهای روشن آینده پیریزی شده و ادامه خواهد یافت.