آفتابنیوز : آفتاب: نیره پیروزبخت صبح شنبه در نشست شورای استاندارد استان سمنان با بیان اینکه مجموعه موارد استانداردهای خودرو در ایران ۵۱ مورد است که بسته به نوع خودرو استانداردهایش متغیر است، افزود: برخی از خودروها ۳۰ مورد استاندارد را باید داشته باشند و برخی کمتر و یا بیشتر دارند.
وی با اشاره به اینکه از ۵۱ مورد استاندارد مربوطه در مورد اسکانیا تنها ۳۲ استاندارد حکم میکند و باید در نظر گرفته شود اظهار داشت: ۱۹مورد استاندارد دیگر دلیل بر غیر استاندارد بودن نیست بلکه این موارد در مورد این خودرو کاربرد ندارد.
برخورد یک سویه سازمان صدا و سیما در خصوص مسایل استاندارد
رئیس سازمان استاندارد ملی ایران ضمن انتقاد از برخورد یک سویه سازمان صدا و سیما در خصوص مسایل استاندارد گفت: در نامهای به رئیس سازمان صدا و سیما در این خصوص گلایه کردم.
پیروزبخت با اشاره به مباحث مطروحه در خصوص وضعیت استاندارد اتوبوس اسکانیا در ایران افزود: به رغم هماهنگی قبلی با معاون نظارت بر استانداردهای این سازمان در یک برنامه تلویزیونی تنها با حضور پلیس راهور مباحث مربوط به استاندارد این اتوبوس مطرح و ارایه شد.
وی افزود: با هماهنگی قبلی قرار بود معاون این سازمان نیز نظرات کارشناسی در این خصوص را ارایه کند اما در جریان پخش برنامه از تلویزیون با معاون این سازمان تماس گرفته نشد.
پیروزبخت به مصوبه اخیر دولت اشاره کرد و گفت : براساس این مصوبه خودرویی که تاییدیه استاندارد و نیز حفاظت محیط زیست را داشته باشد باید شمارهگذاری شود و دولت پلیس را موظف به شماره گذاری کرده است.
برای افزایش صادرات غیرنفتی راهی جز ارتقاء کیفیت و استاندارد کالاها نداریماستاندار سمنان نیز در این نشست با تاکید بر اینکه صادرات غیرنفتی را باید افزایش دهیم گفت: برای تحقق این امر راهی جز ارتقاء کیفیت و استاندارد کالاها نداریم.
محمد وکیلی با تاکید بر اینکه با افزایش تولید باید درآمدهای صادراتی کشور افزایش یابد به بحث اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست.
وی بر ضرورت فراهم ساختن شرایط لازم برای تحقق استانداردهای لازم تولید تاکید و گفت: باید به هر طریق ممکن استانداردهای موجود را ارتقاء دهیم تا جایگاه تولیدات ایرانی در بازارهای جهانی ارتقاء یابد.
اجرای مرحله اول قانون هدفمندی یارانهها مغفول مانده است
استاندار سمنان با اشاره به مغفول ماندن اجرای مرحله اول قانون هدفمندی یارانهها گفت: در مرحله دوم توجه به سرمایهگذاری و تولید مورد تاکید است.
وکیلی افزود: در مرحله اول مقرر بود ۵۰ درصد یارانهها به نیازمندان، ۳۰ درصد به تولید و سرمایهگذاری و ۲۰ درصد به سایر بخشها اختصاص یابد که این امر اتفاق نیفتاد و قانون مغفول ماند.
وی اضافه کرد: مرحله دوم قانون هدفمندی یارانهها از سال آینده اجرا میشود و این در حالی است که اقتصاد مقاومتی و تحریمها را داریم.
به گزارش مهر، در این نشست عملکرد استاندارد استان سمنان در بخشهای مختلف ارایه و اعضای جلسه مباحث خود را در مورد مسایل استاندارد بیان کردند.