آفتابنیوز : آفتاب: معاون اموزشی دانشگاه ایرانیان که نامی از آن در سایت دانشگاه برده نشده، عنوان کرده است: هماکنون دانشگاه تصمیم خود برای راهاندازی سه گروه آموزشی و جذب دانشجو در 19رشته مقاطع تحصیلات تکمیلی -که به تصویب هیئت امنای دانشگاه رسیده - را به صورت مکتوب به وزارت علوم اعلام کرده است.
وی در باره اظهارات اخیر مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی مبنی بر فقدان نماینده وزارت علوم درهیئت امنای دانشگاه ایرانیان گفت: براساس سند رسمی منتشره در سایت دانشگاه حکم نماینده وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه ایرانیان برای مدت چهارسال صادر شد و تاکنون هیچ گونه ابلاغیه رسمی مبنی بر لغو حکم یا تجدیدنظر در آن به دست ما نرسیده است.
وی با انتقاد از عدم پاسخگویی وزارت علوم به مکاتبات دانشگاه ایرانیان یادآور شد: وزارت علوم تنها به یک مورد از مکاتبات ما پاسخ داده و در آن به تکرار مصاحبههای مسئولان وزارت متبوع پرداخته و به رغم اینکه رابط اداری دانشگاه را پس از تخصیص شناسه کاربری و رمز عبور در کلاس آموزشی پذیرفته، به فاصله کوتاهی آن را غیرفعال کرده است.
وی درمورد انتخاب اعضای هیئت علمی برای دانشگاه ایرانیان اظهار داشت: هیئت علمی معرفیشده به وزارت علوم همگی از استادان مجرب بازنشسته یا شاغل در دانشگاهها هستند و هماکنون بسیاری از موسسات آموزش عالی ازاین دسته از استادان در قالب هیئت علمی پاره وقت بهره میبرند و حتی دانشگاه آزاد اسلامی نیز از همین شیوه متداول استفاده میکند.
وی با تاکید بر طی مراحل قانونی راهاندازی دانشگاه ایرانیان از برخورد غیرمتعارف مسئولان وزارت علوم با این دانشگاه انتقاد کرد وافزود: در حال حاضر شمار زیادی از موسسات آموزش عالی در کشور هستند که تنها با اخذ موافقت اصولی فعالیت داشته ، یا فاقد اساسنامه مصوب هستند ودر طول سالهای متمادی نیز به آنها اجازه پذیرش دانشجو داده شد و این موضوعی است که وزارت علوم باید در قبال آن شفافسازی کند.
معاون آموزشی دانشگاه ایرانیان در مورد ایراد دیگر وزارت علوم مبنی برساقط شدن اعتبار موافقت اصولی دانشگاه به دلیل استعفای چند عضو هیئت موسس آن یادآور شد: اعضای هیئت موسس دانشگاه از ابتدا همین افرادی بودند که نامشان در اساسنامه آمده و به تایید دو وزیر مربوطه رسید، آنچه مسئولان وزارت علوم عنوان میکنند اعضای هیئت امنا است که ماهیت جداگانهای با هیئت موسسس دارند.
وی با اشاره به ماموریت ذاتی وزارت علوم برای کمک به رشد و توسعه علمی کشور رفتار مسئولان این وزارتخانه را در قبال دانشگاه ایرانیان غیرقابل درک دانسته و می افزاید: دانشگاه ایرانیان با وجود بروز برخی مشکلات و موانع پیش رو به راه خود ادامه میدهد و با پشت سر گذاشتن دوره پیشثبتنام که تا آخر اسفندماه جاری ادامه دارد، گامهای بعدی را برخواهد داشت.
محمود احمدی نژاد و تعدادی از نزدیکان وی در سال های پایانی دولت دهم همواره از ایجاد دانشگاهی موسوم به جامع بین المللی ایرانیان سخن می گفتند تا به عنوان دانشگاهی غیرانتفاعی و غیردولتی در تهران فعالیت کند.
در دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال 1390 اعلام کرد که این دانشگاه موفق به اخذ موافقت اصولی از شورای گسترش آموزش عالی شده است.
محمود احمدی نژاد، اسفندیار رحیم مشایی، حمید بقایی و سید حسن موسوی اعضای هیات موسس دانشگاه ایرانیان هستند.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دوشنبه گذشته (5 اسفندماه جاری) اعلام کرده بود که دانشگاه ایرانیان را به رسمیت نمی شناسد و این موسسه نمی تواند اقدام به جذب دانشجو کند.
دانشگاه ایرانیان نیز در پی این اظهار نظر (چهارشنبه گذشته) بیانیه ای منتشر کرد و ضمن غیر قانونی خواندن نظر وزارت علوم اعلام کرد که این دانشگاه همچنان به جذب دانشجو ادامه می دهد.
سدالله نصیری قیدداری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: درصورتیکه دانشگاه ایرانیان خلاف قانون اقدام به جذب دانشجو کرده باشد با آن برخورد خواهد شد.
وی اظهار داشت: هم اکنون پرونده این دانشگاه در حال بررسی است که در صورت اثبات هرگونه اقدام خلاف قانون موضوع از طریق مراجع قانونی موضوع پیگیری خواهد شد.
وی عنوان کرد : دانشگاه ایرانیان قطعا بدون مجوز وزارت علوم نمی تواند اقدام به جذب دانشجو کند و چنین اقدامی برخورد قانونی در پی خواهد داشت.