کد خبر: ۲۳۷۸۸۵
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۸

صدیقی: دروغ را از شعارهای حکومتی حذف کنید

یک استاد حوزه در مراسم تجمع هیئت‌های عزاداری فاطمی، در میدان فاطمی تهران ضمن برشمردن صفات حضرت زهرا (س) زنان را به الگو گرفتن از ایشان در فرزندآوری، خانه‌داری، همسرداری و تبعیت از ولایت توصیه کرد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی با تسلیت شهادت حضرت فاطمه (س) به نامگذاری امسال به سال اقتصاد و فرهنگ اشاره کرد و فرهنگ را مهم‌تر از اقتصاد و مولد اقتصاد دانست.

وی در ادامه سیمای حضرت فاطمه (س) در ابعاد مختلف را برشمرد و گفت: اولین چیزی که در زندگی حضرت زهرا (س) می‌درخشد، توحید ایشان است. ارتباط او با خدای خود ارتباطی عادی نبود. وقتی ایشان در شب عروسی پیراهنش را می‌بخشد، خداوند خزائن خود را در اختیار حضرت فاطمه قرار داد.

وی سپس خطاب به زنان حاضر در مراسم گفت: اگر شما هم با خدا معامله کنید، خداوند برای شما کم نمی‌گذارد. حضرت فاطمه یک پیراهن بخشید و اینطور نتیجه آن را دید؛ خانواده با ایثار زنده است. وقتی پیغمبر به حضرت فاطمه (س) گفت در ازای این بخشش از خداوند چه می‌خواهد گفت؛ لذت بودن با خدا و خدمت در راه او چنان سرمستم کرده که درخواست دیگری ندارم.

صدیقی خاطرنشان کرد: زندگی حضرت فاطمه طوری بود که خداوند از او راضی باشد، یعنی در راه رضای خدا گام برمی‌داشت. نکته دوم، در شخصیت ایشان توجه حضرت فاطمه به وظیفه‌اش در راضی کردن دستور خدا بود. فاطمه در کودکی مادرش را از دست داد، اما از همان سن برای پدرش مادری می‌کرد نه دختری. فاطمه نه یک دختر، نه یک مادر بلکه عاشقی بود که با تمام وجود از پدرش حمایت و حفاظت می‌کرد.

وی ادامه داد: او توطئه‌های دشمنان در مکه را کشف می‌کرد و به پدرش اطلاع می‌داد؛ بصیرت و حمایت از رهبری دین، جزو خصایص حضرت فاطمه (س) بود.

صدیقی سومین ویژگی حضرت فاطمه (س) را ولایتمداری و سربازی در راه ولایت دانست و افزود: در زمان امیرالمومنین (ع)، حضرت فاطمه (س) بلندگوی علی و هم‌سنگرش بود و در عین حال همسر و مادری الگو بود.

وی با اشاره به این‌که «حضرت فاطمه(س) در تمام مراحل زندگی‌اش از وظایف خود کوتاهی نکرد» گفت: این درسی است که حضرت فاطمه (س) به دختران داد. نقش دختر در خانواده این است که برای پدرش احیاگر باشد. کانون زندگی با این عواطف گرم نگه داشته می‌شود و رضای خداوند نیز در گرمی خانواده است.

صدیقی به حاضران در مراسم در این مراسم عزاداری توصیه کرد که خانواده را جدی بگیرند و ادامه داد: امروز بی‌عاطفگی و قساوت متعلق به کفار غربی است، اما فاطمی‌ها زندگی خوبی دارند.

امام جمعه موقت تهران در ادامه به یکی دیگر از القاب حضرت فاطمه (س) پرداخت و گفت: حانیه به معنی بانویی است که نسبت به همسرش شفقت دارد. خانم‌ها برای همسرانشان غم‌زدا و مایه شادابی باشند. زندگی حضرت فاطمه (س) به مادرها درس می‌دهد که اداره را به بچه‌ها مقدم ندارید. وظیفه شما پرورش شیران جبهه است. بچه‌داری را جدی بگیرید. بچه‌داری افتخار شما و سیره فاطمه است. با تمام وجود به بچه‌هایتان توجه کنید و مظهر نظافت و پاکیزگی باشید، همانطور که فاطمه این چنین بود او دختر پیامبر و همسر علی بود، اما کار کردن در خانه برایش افتخار بود.

وی افزود: فاطمه (س) با چنین کارهایی بود که بندگی خدا را می‌کرد و با این بندگی، خود را به الگو تبدیل کرد. الگوی زندگی فاطمه به بانوان می‌گوید که زود ازدواج کنید و صاحب فرزند شوید و برای امام زمان (عج) قشون داشته باشید. در جنگ تحمیلی 8 سال بر سر شما آتش ریختند اما همین قشون بود که نگذاشت این مملکت از دست برود.

صدیقی گفت: هنر حضرت فاطمه زهرا (س) این بود که فرزندان زیادی داشت. او در طول 9 سال زندگی با حضرت علی (ع) چهار فرزند به دنیا آورد و یک فرزند را نیز به دنیا نیامده قربانی کرد. در طول جنگ تحمیلی نیز دیدیم که همین فرزندان و قشون بودند که انقلاب و کشور را حفظ کردند. در بعضی خانواده‌ها، چهار یا پنج شهید وجود داشت که باز هم حاضر بودند شهدای بیشتری را تقدیم کنند.

وی با اشاره به مزیت‌های تکثر جمعیت گفت: تکثر جمعیت در اقتصاد، در دفاع، در رای دادن به صالحان و در بعد امنیتی مفید است. اگر جوان نداشته باشیم، گرگ‌ها شما را می‌خورند. به برکت حضور همین جوان‌هاست که دشمن حساب کار خود را می‌کند. اگر اینها نباشند، خانه علی را محاصره می‌کنند و به آتش می‌کشند.

این کارشناس مسائل مذهبی تاکید کرد: فاطمه کوثر است و نسل کثیری دارد.

صدیقی به شرایط روز دنیا نیز نگاهی داشت و گفت: در این ایام اتحادیه شوم اروپا، ایران را محکوم و از فتنه دفاع کرده است. مداراهایی را هم که دولت و دستگاه دیپلماسی می‌کند آنها را به اشتباه انداخته و خیال می‌کنند که ملت قانون را رها کرده‌اند. آنها قانون قصاص را خلاف حقوق بشر می‌دانند.

وی به دولت توصیه کرد: فرصت حضور مردم و آمادگی آنها برای شهادت را از دست نداده و از مردم فاصله نگیرد.

به گزارش ایسنا؛ صدیقی بار دیگر خطاب به سیاستمداران گفت: دروغ را از زندگی و شعارهای حکومتی حذف کنید. چراکه صداقت درسی بود که حضرت فاطمه (س) در آخرین لحظات زندگی‌اش داد. ایشان با روحیه رزمندگی که داشت، همواره خود را بدهکار می‌دانست. رزمندگان ما نیز همین‌طور بودند و همیشه خود را بدهکار نظام و اسلام می‌دانند نه طلبکار؛ این روسیاهان غربی هستند که بدهکار مردم‌اند. حتی فاطمه هم با آن همه فداکاری احساس بدهکاری می‌کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین