کد خبر: ۲۴۲۵۶۳
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۲

پیشنهاد علی یونسی: نماد شیر و خورشید، جایگرین هلال احمر شود

کرد‌ها، عرب‌ها، فارس‌ها، عشایر و اقلیت‌های دینی همه زیر یک پرچم واحد و با خواندن یک سرود ملی مشترک همواره تا سر حد جان از آب و خاک میهن اسلامی دفاع کرده‌اند/پیشنهاد می‌کنم نماد شیر و خورشید که نماد حضرت محمد (ص) و علی (ع) است جایگزین نماد کنونی هلال احمر شود.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: دستیار ارشد رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی گفت: نباید از اعتماد به مردم بترسیم.

به گزارش ایلنا از شیراز، علی یونسی که شامگاه شنبه و در پایان سفر دوروزه خود به شیراز در یک کنفرانس خبری سخن می‌گفت‏، افزود: بهترین راه برقراری امنیت در مرز‌ها اعتماد به نیروهای لایق مرزنشین است.

وی در پاسخ به سئوال ایلنا در خصوص انتصابات صورت گرفته در برخی از استان‌ها نظیر استان سیستان و بلوچستان گفت: استاندار سیستان و بلوچستان با اعتماد به نیروهای محلی و اعتقاد به سلامت مدیران زن، یک تابوشکنی تاریخی را در تاریخ سیاسی کشور رقم زد.

یونسی با بیان این مطلب که تئوری اعتماد به نیروهای محلی برای برقراری نظم و امنیت در دنیا جواب داده است،  گفت: کرد‌ها، عرب‌ها، فارس‌ها، عشایر و اقلیت‌های دینی همه زیر یک پرچم واحد و با خواندن یک سرود ملی مشترک همواره تا سر حد جان از آب و خاک میهن اسلامی دفاع کرده‌اند.

یونسی خاطرنشان کرد: نگاه‌های تنگ‌نظرانه معدودی وجود دارد و افرادی ذهن متوهم امنیتی دارند، ولی این مسائل را نباید ملاک قرار داد. عده‌ای نمی‌توانند به قومیت‌ها اعتماد کنند، اما باید باور کنیم که ایران یعنی همین اقوام و کسانی که به ایرانی بودن خود افتخار می‌کنند. همین‌ها در انتخابات بیشترین حضور را داشته‌اند، آنان به دولت اعتماد کردند و مدیران و دولت هم باید به آنان اعتماد کنند.

دستیار ارشد رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها گفت: از طرفی ظلم مضاعف تاریخی نسبت به زنان روا شده است و مدیریت و قانون ما مردسالارانه است، به‌طوریکه وقتی یک‌جا اعتماد می‌شود و یک زن به عنوان فرماندار انتخاب می‌شود، عده‌ای به اصطلاح ترش می‌کنند. این یک مشکل فردی است. زنان در ایران برای مدیریت، سالم‌تر از مردان عمل کرده‌اند، کمتر در مقابل رشوه وسوسه شده‌اند و کمتر مزاحمت برای ارباب‌رجوع ایجاد کرده‌اند، قانون‌مدار، اخلاقی و صبور هستند ولی برخی مرد‌ها نمی‌خواهند این را بپذیرند و این یک حس خودپسندی مردانه است.

یونسی پرچم سه‌رنگ ایران را دارای سابقه تاریخی دانست و افزود: عده‌ای خیال می‌کردند نماد شیر و خورشید در میان پرچم ایران یک نماد سلطنتی و شاهنشاهی است، در حالیکه شیر نماد حضرت علی (ع) و خورشید نماد حضرت محمد (ص) است.

وی با بیان این مطلب که در دوران گذشته اضافه کردن تاج به این نماد باعث سلطنتی شدن آن شد،افزود: هرچند برای نماد هلال احمر احترام زیادی قایلیم، اما پیشنهاد می‌کنم نماد شیر و خورشید که نماد حضرت محمد (ص) و علی (ع) است جایگزین نماد کنونی هلال احمر شود.

وی دستاوردهای سفرش به شیراز را مهم ارزیابی کرد و گفت: تمام برنامه‌های از پیش تعیین شده در این سفر تحقق پیدا کرد.

یونسی اشاره‌ای کوتاه به برخی شیطنت‌های سیاسی عده‌ای در حین سخنرانی‌اش کرد و افزود: عده معدودی می‌خواستند جلسه را بر هم بزنند که موفق نشدند. هدف آن‌ها این بود که جلسه را به هم بریزند که نتوانستند به هدفشان برسند و در عین حال به کسانی که انتقاد و سئوال داشتند، اجازه و فرصت داده شد تا حرف‌هایشان را بزنند. البته اکثریت جلسه پاسخ بسیاری از سئوالات را دادند.

وی در ادامه، مهم‌ترین خواسته‌های اقلیت‌های دینی ساکن در استان فارس و به‌ویژه شیراز را یادآور شد و گفت: ارامنه ساکن در شیراز خواستار احیای کلیسای ۴۰۰ ساله خود توسط سازمان میراث فرهنگی بودند که البته حق هم دارند، چراکه این یک اثر تاریخی است و قبل از آنکه کلیسا باشد، یک میراث به شمار می‌رود و متعلق به تمام ایرانیان است.

دستیار ارشد رئیس‌جمهوری در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی همچنین خواسته جمعیت کلیمیان را تعطیلی مدارس در روزهای شنبه و اعیاد مذهبیشان اعلام کرد و افزود: آنان می‌خواهند همانگونه که در تهران این مهم حاصل شده است، در شیراز هم که دومین جمعیت یهودی را در کشور دارد، ‌ محقق شود.

وی با تاکید بر اینکه «تمام اقلیت‌های دینی در ایران اعتقاد دارند که اول ایرانی هستند، بعد یک اقلیت دینی یهودی یا مسیحی»، گفت: با تمام اقلیت‌ها که صحبت داشتیم، آنان کاملاً از برخورد شهروندان و مسئولان ابراز رضایت می‌کردند و تاکید داشتند که به هیچ عنوان سر سازش با رژیم اشغالگر اسرائیل ندارند و مخالف آنان هستند و از ما خواستند که این موضوع را اطلاع‌رسانی کنیم.

یونسی به دیدار خود با علمای اهل تسنن اشاره و این دیدار را بسیار مؤثر خواند و افزود: حرف‌های زیادی مطرح شد و مهم‌ترین موضوع اینکه آنان اعتقاد داشتند اینکه مدام بگوییم وحدت داشته باشیم، به‌گونه‌ای القا کننده آن است که اکنون وحدتی نیست؛ حال آنکه بهترین شرایط وحدت در بین مسلمانان در ایران وجود دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین