کد خبر: ۲۴۴۸۴۰
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۷

اینجا اسکناس 100 تومانی، 5 میلیون می ارزد

شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان کردستان که روز سه شنبه با حضور حافظی رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، مسوولان استانی و جمع زیادی از خیرین برگزار شد با حاشیه های جالبی و تاثیرگذاری از جمله مزایده اسکناس دخترچه سنندجی همراه بود.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: به گزارش ایرنا، در این جشنواره که جمع زیادی از خیرین مدرسه ساز داخل و خارج استان حضور داشتند ˈرویا صفاری تهرانیˈ یکی از خیرین مدرسه سازی که پس از مرگ برادر جوانش و به دلیل عشق به وی به جمع خیرین مدرسه ساز پیوسته است برای ایراد سخن به روی سن دعوت شد.

این خیر جوان تهرانی که مهندس صنایع بوده و به همراه همسر خود در این جشنواره حضور یافته بود پس از مرگ برادر جوانش تصمیم گرفت به امر مقدس مدرسه سازی بپردازد و برای این کار در مرحله نخست ساخت مدرسه در مناطق محروم کردستان را انتخاب کرده است. 

رویا صفاری تهرانی گفت: به دلیل عشق وافر برادرم به درس و مدرسه و شادی روح وی، تصمیم گرفتم به امر مقدس مدرسه سازی و کمک به دانش آموزان مناطق محروم کشور بپردازم و در کنار احداث مدرسه در سایر زمینه های آموزشی نیز این دانش آموزان را یاری دهم.

وی با بیان اینکه هم اکنون چهار ماه از مرگ برادر 30 ساله اش می گذرد افزود: بلافاصله پس از مرگ برادرم تصمیم به این کار گرفتم و با بررسی وضعیت واحدهای آموزشی در استان های کشور و با کمک مدیرکل نوسازی مدارس استان، کردستان را یکی از استان های محروم در این زمینه یافتم.

این خیر تهرانی اظهار کرد: هم اکنون نیز با بررسی پروژه های آموزشی در سطح استان، مناطق کاملا محروم استان که فاقد مدرسه بوده و یا نیازمند تعمیر و بازسازی هستند را در اولویت قرار داده و تا بالای 200 میلیون تومان نیز در این راستا هزینه خواهم کرد.

این خیر جوان در نخسیتن گام خود در این جشنواره 250 میلیون تومان را به امر مدرسه سازی و کمک به دانش آموزان بی بضاعت و نیازمند اهدا کرد.

پس از سخنان رویا صفایی، رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور نیز با ارائه گزارشی از روند کمک های خیرین مدرسه ساز در سطح کشور از اقدام این خیر جوان تهرانی تقدیر کرد و گفت: هم اکنون که شما برادر جوان خود را از دست داده اید با گام نهادن در این عرصه، علاوه بر شادی روح آن مرحوم صاحب هزاران برادر دیگر در سطح کشور خواهید شد.

محمد رضا حافظی با بیان اینکه خود من نیز با از دست دادن جوان وارد این عرصه سازندگی شده ام افزود: بنده سال ها پیش جوان خود را در سانحه تصادف از دست دادم و امروز با حضور در عرصه مدرسه سازی، صاحب میلیون ها جوان هستم که در مدارس کشور و حتی خارج از کشور تحصیل می کنند.

از دیگر حاشیه های جالب و تاثیرگذار این جشنواره اهدای هزار و 600 تومان شامل 16 اسکناس 100 تومانی از سوی یک دختر بچه به امر مدرسه سازی بود که شور و نشاط خاصی به سالن داد.

اسکناس های این دختر بچه برای خرید توسط خیرین از سوی مجری به مزایده گذاشته شد که با استقبال پرشوری مواجه شد و تک تک اسکناس های 100 تومانی این دختربچه توسط خیرین و مسوولان حاضر در جشنواره از 20 هزار تومان تا پنج میلیون تومان خریداری شد.

در این مناقصه یکی از بانوان خیر استان یک اسکناس 100 تومانی را به قیمت 100 هزار تومان خرید و به خود دختر بچه خیر اهدا کرد و اسکناس دیگری نیز توسط یکی از بانوان در قبال 100 جفت کفش برای مدارس مناطق محروم استان خریداری شد.

در این جشنواره گروه سرود دانش آموزان مدارس استثنایی سنندج نیز از نوع دوستی خیرین بهره مند شدند و هدایایی به آنان تقدیم شد. 

استاندار کردستان نیز در این جشنواره برای ایراد سخن به پشت تریبون دعوت شد و با بیان اینکه قصد سخنرانی ندارم خطاب به خیرین گفت: آنچه که شما امروز به عنوان خیر در امر مدرسه سازی انجام می دهید بدون شک توشه ای برای آخرت خود ذخیره می کنید.

عبدالمحمد زاهدی افزود: هر مدرسه ای به نام هر خیری که ساخته شود تا ابد تغییر نام داده نخواهد شد و تغییر نام این مدارس نه شرعی است و نه عرفی.

احداث دو پروژه در منطقه کلاترزان، تکمیل دورترین پروژه آموزشی استان، احداث یک مدرسه دو کلاسه در روستای سراب قروه، اختصاص سه میلیارد ریال برای احداث مدرسه 9 کلاسه در استان، اختصاص یک میلیارد ریال برای تکمیل مدرسه 9 کلاسه شهرک نایسر از جمله تعهدات خیرین در این جشنواره بود.

همچنین احداث دو باب مدرسه شش کلاسه با صرف هشت میلیارد ریال، ساخت دو مدرسه سه کلاسه در روستای اسلام آباد سروآباد و روستای کال مریوان، احداث یک باب مدرسه با صرف یک میلیارد و 500 میلیون ریال و تقبل هزینه تحصیل یک دانش آموز نیازمند تا پایان تحصیل از دیگر تعهدات خیرین در این جشنواره بود.

مجمع خیرین مدرسه ساز از سال 78 در استان کردستان نیز راه اندازی شد و هم اکنون هزار خیر مدرسه ساز در سطح استان وجود دارند که 80 درصد این افراد بومی هستند.

در ادامه این جشنواره از 25 نفر از خیرینی که هم اکنون مدارس در دست ساخت در استان دارند با دادن لوح یادبود و هدایایی تجلیل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین