آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش فارس به نقل از وال استریت ژورنال، این شرکت آمریکایی اسامی افرادی که اطلاعات آنها هک شده را منتشر نکرد اما اعلام کرد از جمله این افراد یک دریادار چهارستاره نیروی دریایی آمریکا، یک عضو کنگره و تعدادی از اعضای لابی صهیونیست هستند.
این موسسه آمریکایی در ادامه به روش هکرهای ایرانی اشاره کرده و مدعی شده هکرهای ایرانی با ایجاد 6 شخصیت مجازی که همگی تحت پوشش یک آژانس خبری جعلی به نام NewsonAir.org فعالیت داشتهاند اقدام که گردآوری اطلاعات کردهاند.
این گزارش مینویسد: هکرهای ایرانی علاوه بر این 8 شخصیت جعلی دیگر در شبکههای اجتماعی از جمله فیسبوک ساختهاند و برای افرادی که قصد گردآوری اطلاعات از آنها داشتهاند درخواست دوستی میفرستادند.
بر اساس این ادعا، این کمپین که از سال 2011 مشغول به کار است، بیش از همه بر مقامات آمریکایی و اسرائیلی در بخش عمومی و خصوصی تمرکز داشته، ولی کارهای مشابهی نیز در رابطه با مقامات انگلیسی، عراقی، عربستانی و سوری نیز داشته است. فعالیت سه ساله این کمپین در نهایت توسط گروه امنیتی iSight Partners که شش ماه مشغول رصد فعالیت این هکرها بوده، کشف شده است.
تیفانی جونز یکی از مقامات ارشد آیسایت میگوید: این جاسوسی سایبری، نمونهای پیچیده از حملات سایبری بلند مدت توسط ایرانیان بوده است. هکرهای ایرانی آنچه از لحاظ تکنیکی کم داشتهاند، با خلاقیت و پایداری جبران کردهاند.
روزنامه "وال استریت ژورنال" پیش از این مدعی شده بود که هکرهای ایرانی علاوه بر شرکت های فعال در حوزه انرژی در خاورمیانه و بانک های امریکایی به سایت های شرکت های انرژی امریکایی و شبکه الکترونیکی مرتبط با نیروی دریایی امریکا نیز نفوذ پیدا کرده بودند که در گزارش اخیر "آی سایت" به آن اشاره نشده است. در همین حال این گزارش میگوید که شواهدی وجود ندارد که نشان دهند دولت ایران مستقیما از اقدام هکرها حمایت به عمل آورده است.
پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) درباره گزارش منتشر شده اظهارنظری نکرده است. پیش از این دولت آمریکا ایران را در کنار روسیه و چین اصلی ترین تهدیدهای سایبری برای آن کشور قلمداد کرده بود.
وال استریت ژورنال نوشت: آیسایت این نتایج را در شرایطی منتشر کرده است که شواهد نشان میدهد هکرهای ایرانی بیش از پیش، فعال شدهاند. هکرهای ایرانی در پی حمله ویروس استاکسنت به برنامه هستهای این کشور در سال 2010، به فعالیت خود شدت بخشیدند.