کد خبر: ۲۴۶۳۲۶
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۵

بررسی تاثیر تشعشعات موبایلی بر زنان باردار

اپراتور اول در این زمینه از سال 86 به همکاری با آزمایشگاه‌های تشعشعات امواج پرداخته و در این میان دانشگاه علم و صنعت با هدف بررسی تابشهای الکترومغناطیسی در دو نوبت در 80 میدان اصلی تست چگالی امواج را مورد بررسی قرار داده است.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: مدیر عامل اپراتور اول ارتباطی کشور از بررسی تاثیر تشعشات موبایلی بر روی 4000 زن باردار خبر داد و یادآور شد: همراه اول به منظور کاهش اثرات منفی تشعشعات موبایلی، هزینه دایورت موبایل به تلفن ثابت را حذف کرده است.

به گزارش ایسنا، مراسم امضای تفاهم نامه میان سازمان نظام پزشکی و اپراتور اول ارتباطی کشور برای ارائه خدمات و سرویس‌های سلامت صبح امروز برگزار شد و در قالب مراسم امضای این تفاهم نامه وحید صدوقی - مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار - اظهار کرد: طی سال‌های گذشته نگرانی‌هایی نسبت به آسیبهای مربوط به نصب BTSها و تاثیر آن‌ها بر سلامت افراد وجود داشته که اپراتور اول در این زمینه از سال 86 به همکاری با آزمایشگاه‌های تشعشعات امواج پرداخته و در این میان دانشگاه علم و صنعت با هدف بررسی تابشهای الکترومغناطیسی در دو نوبت در 80 میدان اصلی تست چگالی امواج را مورد بررسی قرار داده است.

صدوقی در ادامه صحبت‌های خود با بیان این‌که اکنون هم آزمایش‌هایی بر روی 4000 زن باردار درحال انجام است، توضیح داد: این زنان در طی 9 ماه بارداری تحت آزمایش‌هایی قرار می گیرند تا میزان چگالی دریافتی به مادر و جنینی که درمجاورت آنتن‌های موبایلی قرار دارند مشخص شود.

وی همچنین عنوان کرد: البته میزان تشعشات امواج ناشی از آنتن‌های تلفن همراه و آنتن‌های BTS پیش از این مورد بررسی های مختلف قرار گرفته و به تایید سازمان انرژی اتمی رسیده است اما با این حال برای اطمینان خاطر بیشتر اقداماتی در جهت سنجش میزان تشعشات این آنتن‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر عامل اپراتور اول در بخش دیگری از صحبت‌های خود به این نکته اشاره کرد که طبق بررسی‌های صورت گرفته حداکثر توان آنتن های موبایل به فاصله صد متری این آنتن‌ها مربوط می‌شود و طبق بررسی‌های صورت گرفته حداکثر توان تشعشعات در فاصله 100 متری سایت به میزان یک صدم حد استاندارد است.

وی همچنین عنوان کرد: راهکار دیگری که همراه اول برای کاهش اثرات منفی تشعشات موبایلی در نظر گرفته به بحث هزینه‌های دایورت مربوط می شود که با وجود این که برای هر دقیقه دایورت موبایل هزینه 60 تومانی در نظر گرفته شده بود اکنون این تعرفه‌ها به صفر رسیده و دایورت همراه اول بر روی خط ثابت در اپراتور اول به صورت رایگان در آمده است تا بر این اساس مشترکان همراه اول در مواردی که دسترسی به تلفن ثابت دارند خط های خود را به تلفن ثابت منتقل کنند.

صدوقی با یادآوری این که آنتن دهی ضعیف می‌تواند تاثیر بیشتری بر سلامت افراد داشته باشد گفت: زمانی که افراد قصد برقراری تماس دارند در صورت ضعیف بودن آنتن بهتر است که تماس نگیرند چرا که براساس مطالعات صورت گرفته زمانی که آنتن‌های شما ضعیف هستند گوشی توان بیشتری برای دریافت و ارسال امواج از خود ساطع می کند و به همین دلیل ممکن است پس از چند دقیقه مکالمه شما حس کنید که پشت گوشی شما داغ شده است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار همچنین یادآور شد: تعداد سایت‌ها رابطه مستقیمی با توان ساطع شده از دستگاه تلفن همراه و ضرر آنها دارد و در حال حاضر برای 10 میلیون مشترک تهرانی 3 هزار سایت همراه اول نصب شده که میانگین فاصله این سایت‌ها از یکدیگر کمتر از 500 متر است.

صدوقی در این مراسم به ارائه توضیحاتی درباره تفاهم نامه امضا شده میان همراه اول و و سازمان نظام پزشکی پرداخت و اظهار کرد: با ورود به نسلهای بالاتر، آموزش مجازی، سرویسهای دولت همراه، عضویت، تمدید و یا بازآموزی برای جامعه پزشکی گسترش یافته و بستر تلفن همراه بستر امنی برای ارائه خدمات سریعتر و ارزانتر به جامعه می شود.

مدیرعامل همراه اول افزود: با راه اندازی باند پهن، درآمد حاصل از پیامک و صوت کاهش یافته و بیشتر از طریق سرویسها درآمدزایی می شود.

دکتر زالی نیز در این مراسم به ارائه توضیحاتی کوتاه پرداخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین