کد خبر: ۲۴۷۹۲۹
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۲

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: رسانه یک نهاد ناظر قدرت است

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رسانه به عنوان یک نهاد ناظر وقتی می تواند کارکردهای خود را ایفا کند که نفوذ منطقه ای داشته باشد و اصحاب قدرت و ناهنجاران احساس کنند که یک ناظر مدنی آنها را می نگرد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: ˈسیدعباس صالحیˈ روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیران مسوول قدیم و جدید ˈروزنامه خراسانˈ در مشهد افزود: این روزنامه با بیش از 60 سال سابقه فعالیت رسانه ای یکی از قدیمی ترین روزنامه های ایران است و همین قدمت آن را به عنوان نشانه و نمایه ای از هویت خراسان تبدیل کرده است.

وی ادامه داد: خراسان رضوی امروز نه تنها به محصولات طبیعی خود بلکه به ˈروزنامه خراسانˈ نیز شناخته می شود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ˈخراسانˈ صرفا به قدمت خود مفتخر نیست بلکه گستره این روزنامه هر دهه بیش از دهه قبل بوده و این امکان را فراهم آورده که روزنامه خراسان را به رسانه ای قابل توجه تبدیل کند.

وی افزود: خیلیها با ˈروزنامه خراسانˈ روزنامه نویس، مقاله نویس و روزنامه خوان شده اند و این سهم کمی برای یک رسانه نیست.

صالحی ادامه داد: رویکرد اعتدال، عقلانیت، فراجناحی و وامدار جناحها نبودن مزیت دیگر ˈروزنامه خراسانˈ است. 

وی گفت: در رتبه بندی اخیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که از جهات مختلف روزنامه ها را بررسی کرده است ˈخراسانˈ یکی از پنج روزنامه برتر در ایران شناخته شد.

او افزود: البته روزنامه خراسان به آنچه باید نرسیده اما مهم این است که حرکت و سیلان دارد و دچار ایستایی و رکود نشده است.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تحریریه روزنامه خراسان فعال، فرهنگی و ارزشمند است و بسان قلب و مغز روزنامه نگاه حرفه ای داشته و پیگیر مسایل اجتماعی بوده و از مسائل جناحی دوری کرده است.

وی ادامه داد: وقتی قیمت این روزنامه طی سه ماه 250 درصد افزایش یافت مردم آن را از سبد کالای خود حذف نکردند و کنار نگذاشتند و این بخاطر اعتمادسازی بود که تحریریه روزنامه خراسان توانست به مرور زمان ایجاد کند که باید قدر آن را دانست.

او افزود: از عوامل موفقیت روزنامه خراسان تلاش مدیران آن از جمله ˈکوروش شجاعیˈ است که مدیری پا به رکاب، جدی و پرتلاش است و مدیریت وی تشریفاتی و اشرافی نیست.

وی گفت: موسسه خراسان در حال تبدیل شدن به یک کمپانی است که کانون فعالیتهای آن روزنامه خراسان است لذا مدیرعامل و مدیرمسوول نمی توانستند از هم جدا باشند بنا بر این تصمیم بر این شد که شجاعی که سه دوره سه ساله متوالی مدیرمسوول روزنامه بوده و هم اکنون نیز دچار کسالت شده مدیریت ˈمرکز تازه تاسیس آموزش تخصصی رسانهˈ را که در موسسه خراسان راه اندازی شده بر عهده بگیرد و ˈاحدیانˈ نیز مدیرعامل موسسه و مدیر مسوول روزنامه شود.

مدیرمسوول پیشین روزنامه خراسان نیز در این مراسم گفت: همه عزت و شرف و بلندای این کشور مرهون خون شهیدان است و فقط و فقط باید از پهلوانان عرصه ایثار و شهادت قدردانی کرد.

ˈکوروش شجاعیˈ افزود: شمارگان روزنامه خراسان از 67 هزار نسخه در سال 1384 به بیش از 78 هزار نسخه رسیده که اگر مسائل اقتصادی و مافیای توزیع در تهران اجازه دهد به بیش از این مقدار نیز قابل افزایش است.

وی گفت: راه اندازی ضمیمه ها، ویژه نامه ها و ستونهای مختلف، پیگیری مطالبات واقعی مردم، دوری از سیاسی کاری، اعتماد مردم را سرمایه اصلی دانستن، انجام کار حرفه ای و جذب نیروهای جوان و متعهد از جمله تحولات قابل توجه این روزنامه طی سالهای اخیر بوده است.

او افزود: آرزو داشتم و دارم که روزنامه خراسان بین المللی شود و حداقل در تاجیکستان و افغانستان و سپس در عراق و پاکستان منتشر گردد تا علقه های تمدنی در این منطقه مستحکم شود.

وی گفت: تحریریه روزنامه خراسان باید صادقانه و مومنانه به نقد روی بیاورد و هیچکس نباید در مقابل نقد روزنامه خراسان حاشیه امن داشته باشد.

او افزود: امیدوارم روزنامه خراسان مستقل، معتدل، مردمی، صادق، بهنگام و پیگیر مطالبات مردم بماند و به خام نویسی و زردنویسی نزدیک نشود.

در این مراسم ˈسعید احدیانˈ به عنوان مدیرمسوول جدید روزنامه خراسان معرفی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین