آفتابنیوز : آفتاب: کیامرز کیهانفر بعد از ظهر امروز در دیدار هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و چند تن از رؤسای اتاقهای بازرگانی استانهای کشور با استاندار همدان اظهار کرد: اگر برای زیباترین غار آبی جهان تمهیدات لازم اندیشیده نشود و در نگهداری آن اقدامات لازم صورت نگیرد از بین خواهد رفت.
وی با استقبال از تعبیر استاندار همدان درباره قاره خواندن کشور ایران اسلامی، افزود: بدون تردید ظرفیتهای موجود در کشور این تعبیر را تأیید میکند اما باید مواظب بود تا به یک قاره افسانهای تبدیل نشود.
رئیس اتاق بازرگانی ارومیه با اشاره به نام سال خاطرنشان کرد: در مدیریت جهادی یک سرمایهگذار نباید برای سالهای متمادی پشت در اتاق رؤسای ادارات دولتی بماند و سرانجام ناامید یک منطقه را ترک کند.
وی تأکید کرد: پرداختن به ظرفیتهای گردشگری باعث توسعه همدان خواهد شد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: دولت تدبیر و امید با شعار بهبود فضای کسب و کار و معیشت توانست رأی مردم را کسب کند.
جبار کیانیپور با اشاره به لزوم ایجاد مدیریت بحران در کشور، ادامه داد: یکی از مسائل مطرح شده در دولت جدید ایجاد یک معاونت اقتصادی در استانداریها بود که تاکنون انجام نشده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمانشاه نیز تصریح کرد: برای توسعه اقتصادی کشور باید تمرکزگرایی در مرکز کشور از بین برود و اختیارات استانها افزایش یابد.
کیوان کاشفی افزود: به دلیل اختیارات کم بانکها در استانها باید به طور مداوم به تهران مراجعه کرد و برای رفع این مشکل استانها باید فدرالیتر اداره شوند.
رئیس اتاق بازرگانی سمنان نیز در این جلسه از نبود یکپارچگی در تیم اقتصادی دولت، گفت: در حال حاضر نباید جزیرهای عمل کرد و اگر بخواهیم به نتیجه برسیم باید همه تلاش کنند.
علیاصغر جمعهای افزود: تا زمانی که موانع سرمایهگذاری برطرف و علت رکود بررسی نشود نمیتوان سرمایهگذاری را محقق کرد.
رئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار داشت: گشایش اعتبار اسنادی در استان همدان براساس 30 درصد رخ نداده است.
حسین پیرموذن با اشاره به نقش کمرنگ اعتبارات صندوق توسعه ملی در استان همدان گفت: در سه سال گذشته 157 واحد برای دریافت تسهیلات معرفی شدند که تنها هفت واحد توانستند تسهیلات را دریافت کنند.
وی ادامه داد: مسئولان میتوانند بر اساس بخشنامه 061 دولت بدهیهای معوقه واحدهای صنعتی را در سال جاری نیز با سود زمان اخذ تسهیلات تقسیط و تعیین تکلیف کند.
رئیس اتاق بازرگانی اردبیل گفت: همدان در بنگاههای زودبازده نیز رتبه 21 کشور را دارد و توفیق چندانی به دست نیاورد.
به گزارش فارس، وی گفت: 155 میلیارد تومان برای پرداخت به واحدهای تولیدی در هر استان در نظر گرفته شده و سیستم بانکی ملزم به پرداخت آن است.