آفتابنیوز : آفتاب: پروفسور مجید سمیعی جراح برجسته مغز و اعصاب که به ایران سفر کرده است، در جمع دانشجویان و پرسنل درمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه زیباترین محیط، محیطی است که دانشجویان در آن حضور دارند، اظهار کرد: دانشجویان مهمترین اعضای کشور هستند و هر کدام باید بدانند که با ورود به دانشگاه افتخاری بزرگ نصیبشان شده است، بنابراین نباید خود را دست کم بگیرند.
رییس فدراسیون جهانی انجمنهای جراحی مغز و اعصاب گفت: در این سالها تعداد دانشجویان دختر در ایران بیشتر از پسران شده است و من باور دارم ایران در چند سال آینده زنان مناصب کلیدی کشور را به دست خواهند گرفت؛ درحالیکه اگر به گذشته نگاه کنیم، زنان به دلایل مشکلات گوناگون سهم زیادی در کارهای علمی نداشته اند اما امروز ورود آنها در زمینههای علمی و اجتماعی سه برابر شده است.
رییس فدراسیون جهانی انجمنهای جراحی مغز و اعصاب در ادامه افزود: از من خواستهاند در مورد شخصیت اجتماعی پزشکان صحبت کنم. به اعتقاد من هیچ دانشمند و محققی بدون حس مسؤولیت اجتماعی برای همنوع خود به جایی نمیرسد ؛ بنابراین باید در انتخاب افرادی که میخواهیم بر روی آنها سرمایه گذاری کنیم علاوه بر استعداد علمی به شخصیت آنها نیز توجه کنیم.
سمیعی با تاکید بر این که دریغ کردن علم از دانشجویان کار اشتباهی است، ادامه داد: اگر استادی فکر کند که با یاد ندادن نکتهای به دانشجو سود برده است سخت در اشتباه است.
سمیعی گفت: از کارهای بزرگ این است که استعدادها را به هم متصل کنیم. هر چه متفاوتتر باشیم بهتر میتوانیم به هم کمک کنیم و نتیجه علمی بهتری بگیریم.
سمیعی با بیان اینکه کشورهای حوزه خلیج فارس سعی کردهاند که با ساختمانهای بلند و رنگین هویت خود را به نمایش بگذارند، ادامه داد: ما باید تلاش کنیم برجهای بزرگ را در مغزها ایجاد کنیم.
وی با تأکید بر این که ساختن برجهای بزرگ در مغز باید فرهنگ ایرانیان شود، گفت: باید تمام اساتید هیئت علمی این هدف را دنبال کنند.
رییس فدراسیون جهانی انجمنهای جراحی مغز و اعصاب با تأکید بر پیشرفتهای پزشکی در زمینه جراحی مغز، تصریح کرد: در گذشته تلفات در جراحیهای مغز عادی بود اما امروز جراحان مغز مسؤولیت دیگری دارند چون باید جراحیها را به گونه ای انجام دهند که تمام کارکردهای مغز حفظ شود.
وی با اشاره به پیشرفتهای علمی ایران گفت: در گذشته افرادی که به دنبال تحقیقات بودند با مشکلات مالی مواجه میشدند اما باید این فرهنگ را تغییر داد و به گونهای کمکهای علمی و مالی به دانشجویانی که میخواهند تحقیق کنند ارایه شود.
به گزارش ایسنا، پروفسور سمیعی گفت: اگر در زمان مسوولیت یک مسؤول، سطح علمی کشور پیشرفتی نداشته باشد، مشخص میشود که صلاحیت سمتش را نداشته است.