آفتابنیوز : 
سید«محمدصادق نیرومند» در گفتگو با خبرنگار سیاسی آفتاب افزود: به دلیل اینکه در کشور ما تشکل های غیردولتی و احزاب به شکل سازمان یافته وجود ندارد، با رفتن یک دولت و آمدن دولت جدید مقاومت هایی در مقابل هیأت دولت جدید مشاهده می شود.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس هفتم اظهار کرد: این که مطرح می شود عده ای قصد تخریب دولت را دارند موضوع تازه ای نیست، اما اگر به داوری بنشینیم طبیعی است که چون منابع کشور متاسفانه با محدودیت روبرو است و البته ضعف مدیریت هم وجود دارد، باید بپذیریم که از نظر رعایت نکردن ضوابط برای انتصاب مدیران و اجرایی نشدن اصل شایسته سالاری در عزل و نصب ها طبیعتا در اجرای وظایف خود و برآورده کردن خواسته مردم با چالش هایی مواجه هستیم.
نیرومند در ادامه افزود: برخی از این چالش ها به کمبود منابع و ضعف مدیریت و خلایی که طی چند سال گذشته در کشور ایجاد شده ، مرتبط است.
وی احزاب، گروه ها و جناح هایی که موفق نشدند قوه مجریه را در دست بگیرند را به دو گروه تقسیم کرد: گروهی که منافع ملی را مدنظر دارند و برای تامین منافع ملی به تحلیل عملکرد دولت می پردازند و کاستی ها را بیان می کنند و نقاط قوت و ضعف را در کنار هم نقد می کنند و عده ای هم با تخریب و توسل به روش های غیرمتعارف پا را از دایره نقد و تحلیل فراتر می گذارند و به بزرگنمایی مشکلات می پردازند و دولت را تخریب می کنند.
نیرومند خاطرنشان کرد: باید قدرت را نقد کرد که این نقد می تواند از طریق مجلس که برخاسته از بطن مردم است انجام شود به عنوان مثال مجلس در جریان رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی آنجایی که احساس شد فردی توانمندی کافی برای تصدی وزارت را ندارد رأی اعتماد نداد.
وی در پایان تأکید کرد: دولت هم از جانب اصولگرایان مورد انتقاد قرار گرفته و هم از سوی اصلاح طلبان و در مجلس هم از جانب هر دو جناح مورد انتقاد قرار گرفته است. برخی از انتقادهایی که فراکسیون اقلیت مطرح می کنند مشترک است اما بعضی از انتقادها بیشتر به جای اینکه نقد و تحلیل باشد تخریب است.