آفتابنیوز : جهانگیرزاده تصریح کرد: این گرایش در میان مردم وجود دارد و مردم زمینه را به مذاکره کنندگان و رایزنان سپرده اند و دیدگاه های خود را به آنها منتقل می کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: نظر مردم در خصوص فناوری هسته ای توسط نهادهای مدنی، مطبوعات و روشنفکران مطرح شده و بر آن پافشاری شده است و مسئولان پرونده هسته ای از آن به خوبی اطلاع دارند.
وی با اشاره به نقش تاثیرگذارو مهم مجلس شورای اسلامی در پرونده هسته ای کشورمان، اظهار داشت: مجلس از همه ظرفیت و توان خود در خصوص پرونده هسته ای استفاده نکرده است.
جهانگیرزاده اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی نیز می خواهد در این پروژه عظیم ملی کمک دست کسانی باشد که به حفظ منافع ملی می اندیشند.
عضو کمیسیون امنیت ملی ادامه داد: بر این اساس است که مجلس قصد تضعیف کسانی را که مذاکره می کنند، ندارد.
وی با اشاره به اینکه مجلس می تواند بیشتر و مناسب تر و فعال تر در این زمینه برخورد کند، گفت: مجلس اکنون منتظر نتیجه گفتگوها است.
جهانگیرزاده تاکید کرد: نگرانی هایی که مجلس در خصوص گفتگوها مطرح می کرد، هنوز به قوت خود باقی است و منتظر فرصتی است که اگر گفتگوها به نتیجه نرسیدیم رسالت اساسی خود را در باب مذاکرات هسته ای و ادامه فعالیت های هسته ای انجام دهد.
وی اضافه کرد: مجلس قصد ندارد حرف آخر را اول بزند اما اعتقاد راسخ دارد که باید فعال تر عمل کند. دیگران سازمان ها نهادها و وزارتخانه نظیر وزارت امور خارجه نیز می توانست بهترین از این عمل کند.جهانگیرزاده ابراز امیدواری کرد این گفتگوها ادامه پیدا کرده و ثمرات ملموس و مشخصی داشته باشد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: آن چیزی که محل نقد جدی است این است که گفتگوها ثمر و نتیجه مشخصی تا کنون نداشته است.
وی تصریح کرد: گفته می شود اجماع جهانی علیه ما برداشته شد، اما خود مذاکره کنندگان نیز معتقدند که این مذاکرات نتیجه ملموس نداشته است و اکنون توضیحی برای حرف های خود ندارند که این نقطه ضعف مجموعه مذاکره کنندگان است.