کد خبر: ۲۵۲۶۳
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۸۴ - ۱۴:۵۳

طبقه بندی منتقدین دولت توسط حمیدرضا ترقی

آفتاب‌‌نیوز : ترقی در ادامه اظهار کرد: این استراتژی به منظور جبران ناکارآمدی ها در بعضی از بخش ها و بی توجهی دولت به بعضی مطالبات مردم و فرصت دهی به دولت برای پیگیری مطالبات سیاسی اقلیت در کشور اتخاذ شده بود اما به علت عدم وجود الگوی مناسب در نقد، نتیجه آن این شد که بعضی از نقدها به سمت تخریب پیش رفت. 

ترقی در ادامه فرهنگ نقد در جامعه ایران را به سه دسته تقسیم کرد: اول نقد کارشناسانه و مبتنی بر نگرش غیرسیاسی و دلسوزانه، دوم نقد سیاسی و مغرضانه و نهایتا نقد مبتنی بر هدایت های بیگانه در جهت تضعیف نظام. 

وی با بیان این که در فضای کنونی کشور این سه نوع نقد حاکم شده است گفت: آنچه که الهام گرفته از بیگانگان و در جهت تضعیف نظام است در سایت های خبری فعالان سیاسی نظام (اپوزیسیون) کاملا مشهود است و از کمترین ضعفی که در اقدامات اجرایی دولت مشاهده می کنند برای تخریب دولت استفاده می شود. 

به گفته وی، جریان دیگر نقد که مبتنی بر غرض ورزی و کارشکنی است از سوی گروهی است که از قدرت کنار گذاشته شده و با روی کار آمدن دولت فعلی منافعش به خطر افتاده است. این جریان نقدشان را با طرح مطالبات زودرس، ایرادگیری از عزل و نصب ها و یا کارشکنی در فعالیت های اجرایی و پیشرفت کار دولت پیگیری می کنند که این نوع نقد مرتبط به فعالان سیاسی و احزاب سیاسی رقیب دولت است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین