وي افزود : تدوين نهايي نظام جامع رسانهها كه منجر به پيمان جمعي كار ميشود و ميثاق اصول اخلاق، حرفه روزنامهنگاري از ديگر اقدامات معاونت امور مطبوعاتي است.
صحفي عملكرد معاونت مطبوعاتي در بخش تبليغات و اطلاعرساني را در 4 محور مهم عنوان کرد و اظهار داشت : با اجراي جدی قانون منع بكارگيري اسامي، عناوين و اصطلاحات بيگانه توانستيم ستادهاي اجرايي در حوزههاي تبليغات شهري، مطبوعات و رسانهها را تشكيل دهيم كه در این راستا 28 هزار تابلو اصلاح و 5 هزار تابلو تعويض شد.
صحفي در خصوص كنترل بحران كاغذ در سال 83 گفت: جبران كسري اعتبارات يارانه كاغذ، عدم تحقق واردات، افزايش قيمت جهاني، تنظيم واردات، افزايش توليد كاغذ داخلي و همكاري اصحاب مطبوعات و عرضه و تقاضا به گونهاي تنظيم شده با وجود فشار سنگيني كه بر گروه مطبوعات بود هيچ روزنامه يا نشريهاي متوقف نشد.
وي افزود: مهمترين اقدام در اين زمينه واردات و توزيع 12 هزارو500 تن كاغذ براي نشريات فاقد سهميه ارزي در سال 83 بوده است.
معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره افزايش ميزان كاغذ يارانهاي مطبوعات گفت: توليد كاغذ در سال 83 از 40 به 55 هزار تن افزايش يافت كه همه آنها توزيع شده و پيشبيني ميشود اين ميزان در سال آينده به 70 هزار تن افزايش يابد.
معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با انتقاد از نحوه بكارگيري روزنامهنگاران در برخي مطبوعات ادامه داد : اگر مديران مطبوعات با خبرنگاران قرارداد نبندند و آنان را بيمه نكنند تحت پيگرد قرار ميگيرند.
وی در بخشی از صحبت هایش پاسخگویی در بخش فرهنگ و رسانهها و نيز آزادي اطلاعات، شفافسازي و به رسميت شناختن حق دسترسي به اطلاعات عنوان کرد .
صحفي در خصوص درخواستهاي انتشار نشريات گفت: امسال حدود 779 درخواست به معاونت مطبوعاتي ارسال شده كه نسبت به سال گذشته حدود 20 درصد رشد داشته است و با اضافه شدن درخواستهاي جديد تعداد متقاضيان در انتظار نشريه حدود سه هزار و 40 مورد بوده و اين در حالي است كه امسال 416 مجوز انتشار از سوي اين معاونت صادر شده كه نسبت به سال گذشته حدود 70 درصد رشد منفي داشته است.