کد خبر: ۲۵۵۴۰
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۸۴ - ۱۵:۳۷
هشدار هاشمی نسبت به حذف نیروهای نظام:

شرایط داخلی خطر تهاجم خارجی را جدی کرده است

آفتاب‌‌نیوز : هاشمي رفسنجاني خاطر نشان کرد: تربيت انسان‌‏هاي فرهيخته از نكات مثبت اين انقلاب بود. ما 50 سال آدم تربيت كرده‌‏ايم كه اين امر در شرايط عادي امكان پذير نيست و چون انسان هاي بزرگ در كوران‌‏هاي سخت پرورش مي يابند و شايد هيچ زمان ديگري براي پرورش اين نسل ها بدست نيايد. 

وي اظهار داشت: امروز كشور ما نياز به همدلي دارد تا مشكلات حل شود، بايد به‌‏گونه‌‏اي عمل كنيم تا انرژي ما تنها صرف طرد و جنگ و دعوا نشود.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام بزرگترين آفت جامعه امروز ما را زير سوال بردن خدمات 25 ساله انقلاب اسلامي دانست و گفت: اگر اين افراد كه اين دوران را زير سوال مي برند، نمي‌‏ترسيدند دوران مبارزات را نيز زير سوال مي‌‏بردند. 

هاشمي‌‏رفسنجاني با بيان اين كه نبايد كاري كنيم تا جوانان ما فكر كنند كه 25 سال كلاه بر سرشان رفته است، دوران انقلاب اسلامي، دفاع مقدس و سازندگي دانشگاه‌‏ها و علم و فناوري امروز جامعه را، مهمترين سرمايه‌‏هاي تاريخي دانست و گفت: اين سوال مطرح است كه چه كسي مي‌‏خواهد اين سرمايه ها را زير سوال ببرد. 

وي تصريح كرد: درست است كه در گذشته اشتباهاتي داشته‌‏ايم و بايد اين اشتباهات را بپذيريم ولي مفاخر انقلاب ما آنقدر زياد است كه مي‌‏توانيم اين انقلاب را به جلو ببريم. 

هاشمي رفسنجاني افزود: خيلي راحت به اسم مبارزه با مفاسد اقتصادي، بسياري از مديران را به شكل‌‏هاي مبهم, بدنام مي‌‏كنند و زير سوال مي برند، اين در حالي است كه بايد در ابتدا اثبات شود و بعد مفسد معرفي شود. اين كه بگوييم قصد داريم با مفاسد اقتصادي مبارزه كنيم و بعد همه را فاسد بخوانيم، به انقلاب و آينده اين نظام ظلم كرده‌‏ايم، تجديد اعتمادسازي بسيار سخت است. 

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر اين كه نبايد بگذاريم تا ارزش‌‏هايمان به غارت رود، اظهار داشت: وظيفه امروز ما بسيار سنگين است، بايد مراقب باشيم تا جامعه دچار فساد نشود و نسلي كه پرورش داده‌‏ايم به راحتي از دست نرود. روزانه تعداد زيادي از افراد جامعه ما از ايران مي‌‏روند، اين در حالي است كه هدف اصلي ما آن بود كه انسان‌‏هاي فرهيخته به ايران بيايند. 

هاشمي رفسنجاني ادامه داد: بايد با همدلي نگذاريم بلور انقلاب ترك بخورد و الماس انقلاب مخدوش شود، اين جرم نابخشودني است.
وي نياز ضروري كشور را انسجام, همدلي و وحدت دانست و گفت: آسيب ديدن همدلي بسيار خطرناك است و بايد مراقب باشيم كه اين مساله آسيب نبيند. 

هاشمي رفسنجاني با بيان اين كه به نظر من امروز وحدت و انسجام ملي آسيب ديده است، اظهار داشت: ما با همين وحدت و همدلي پيروز شديم و بايد اين مساله را حفظ و تقويت كنيم، جاي سوال جدي است كه چرا برخي قصد دارند اين سرمايه را مخدوش كنند. 

وي تهاجم خارجي را عامل ديگر تهديد جامعه ايران دانست و گفت: اين مساله تهاجم خارجي هميشه وجود داشته است ولي امروز شرايط ويژه اي به خصوص شرايط داخلي اين خطر را جدي كرده است. 

وي با بيان اين كه دشمن به دنبال بهانه‌‏اي براي تهديد كشور است، مواردي مانند مساله هسته‌‏اي و حقوق بشر را از عوامل بهانه‌‏گيري‌‏هاي دشمن عنوان كرد. 

هاشمي رفسنجاني افزود: از چهار سال پيش به بهانه تروريسم درصدد مخدوش كردن چهره ايران بوده است و همواره ايران را ناجوانمردانه متهم مي كردند و اين در حالي است كه ايران خود قرباني تروريسم بود. ما با دشمن كينه‌‏توزي مواجه هستيم كه امروز خود، در باتلاق عراق و افغانستان گرفتار شده‌‏اند و همين مساله آنها را بي‌‏پرواتر و جسورتر كرده است. 

هاشمي رفسنجاني با بيان اين كه دشمنان ايران خود دچار مشكلات بسياري هستند، تصريح كرد: آنچه كه امروز در اروپا اتفاق افتاد، عقبه سنگيني دارد. سخنراني‌‏هاي آقاي بلر و شيراك نشان دهنده حدود تبعيض و فقر در دنياست و اين موضوع مساله را حساس كرده است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار داشت: ما در شرايطي هستيم كه تنها راه ما از خروج مشكلات، انسجام و وحدت ملي با محوريت انقلاب و اسلام است و من از شما ائمه‌‏جمعه مي‌‏خواهم تا محور اين وحدت باشيد. نظام و بخش عظيمي از مردم به شما اعتماد دارند و بايد تلاش كنيد تا جامعه وحدتش مخدوش نشود. 

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، توسعه را در شرايط فعلي جامعه امري ضروري دانست و اظهار داشت: در شرايطي هستيم كه اگر توسعه جدي نداشته باشيم، به زانو در خواهيم آمد. ما بايد سالانه هشت درصد رشد داشته باشيم تا به اهداف چشم‌‏انداز برسيم و اين رشد به آساني به دست نمي‌‏آيد. 

هاشمي رفسنجاني استفاده از تمام نيروها و امكانات را براي رسيدن به اهداف سند چشم‌‏انداز 20 ساله ضروري دانست و گفت: درصورتي كه اين اتفاق بيافتد، در 20 سال آينده ايران مقام اول را در ميان كشورهاي آسيايي خواهد داشت. ما بايد به اين جايگاه برسيم و اگر اين‌‏گونه نشد، كوتاهي كرده‌‏ايم. 

هاشمي رفسنجاني اظهار داشت: بايد از تمام سرمايه هاي كشور براي رسيدن به توسعه استفاده كنيم امروز تنها 80 درصد بودجه كشور صرف آموزش و نيروهاي مسلح , بهداشت و درمان و رايانه مي‌‏شود كه اين امر بخش سازندگي ما تضعيف شود. 

وي تأكيد كرد: بايد از تمام امكانات و سرمايه‌‏هاي مردم در جهت توسعه كشور استفاده كنيم. امروز جمعيت عظيمي از كشور نيازمند كار و مسكن است و براي آن كه بتوانيم نياز آنها را تامين كنيم، بايد به يك اقتصاد واقعي برسيم. 

هاشمي رفسنجاني افزود: شك نكنيد اگر اين روند ادامه پيدا كند، چهار سال ديگر كسي از عهده كارها بر نمي‌‏يايد. بايد شرايطي ايجاد كنيم تا مردم دلگرم شوند و در كارهاي بزرگ سرمايه گذاري كنند.
هاشمي رفسنجاني خاطر نشان كرد: شرايط كشور بايد به گونه اي شود تا ايران تبديل به يك منطقه امن شود و سرمايه هاي خارجي در ايران سرمايه گذاري شود نه آنكه سالانه سرمايه عظيمي از كشور خارج شود. 

هاشمي رفسنجاني درخصوص نقش نظارتي مجمع تشخيص نظام، تاكيد كرد: نظارت بر عهده رهبري است و ايشان تشخيص داده اند كه اين امر را به مجمع تشخيص مصلحت نظام بسپارند البته چون در سال هاي گذشته ما سياست كلي نداشته‌‏ايم، نظارتي هم وجود نداشت. به همين جهت آئين‌‏نامه‌‏اي هم تنظيم نشده بود كه پس از تنظيم آن اخيرا به تصويب رهبري رسيده است. 

وي افزود: شبهه‌‏اي كه امروز ايجاد شده آن است كه چرا بعد از دولت جديد اين آئين نامه اجرا مي‌‏شود اما اين آئين نامه زماني نوشته شده كه من نيز خود قصد داشتم رييس‌‏جمهور شوم و پيش از انتخابات رياست‌‏جمهوري اين آئين نامه تنظيم شده بود. 

وي هدف از تنظيم اين آئين‌‏نامه را كنترل برنامه‌‏هاي دولت و مجلس دانست و گفت: يك نسخه از مصوبات مجلس و دولت بايد در اختيار مجمع تشخيص قرار بگيرد تا خلاف سياست‌‏هاي كلي نظام نباشد و اگر اين امر اتفاق افتاد ما تذكر مي‌‏دهيم، البته ضامن اجرايي نداريم . 

هاشمي رفسنجاني ادامه داد: كار عمده ما اين است كه تصميمات بر خلاف سياست هاي كلي گرفته نشود، كار بعدي ما ايجاد شاخص‌‏هايي براي تعيين اجراي اين سياست‌‏ها در جامعه است. بايد سالانه به مجمع تشخيص مصلحت نظام گزارش داده شود تا مشخص شود كه اين سياست‌‏ها به چه مقدار انجام شده و اگر به درستي انجام نشده است، مشكل كجاست. 

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، ائمه جمعه را سفيران انقلاب در ميان مردم خواند و تصريح كرد: در شرايط امروز ما، نقش روحانيت به ويژه ائمه جمعه كه از شخصيت‌‏هاي برجسته و مورد اعتماد مردم هستند، بسيار زياد است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین