کد خبر: ۲۵۶۶۸۷
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۸

آجیلی که حساسیت زا نیست

محققان وزارت کشاورزی آمریکا در حال توسعه روشی هستند که حساسیت موجود در آجیل را از بین می برد تا برای بیماران مبتلا به آلرژی قابل استفاده باشد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: به گزارش گروه ایرنا از هلث، آجیل دارای ترکیب سولفیت سدیم است که باعث بروز آلرژی می شود. محققان بر این باورند که با دستکاری این ترکیب می توان اثر حساسیت زا بودن آجیل را از بین برد. 

مصرف آجیل در افراد مبتلا به آلرژی بسیار خطرناک است و حتی می تواند منجر به تنگی نفس و مرگ شود. 



** کاهش استرس به درمان و تسکین آلرژی بهاری کمک می کند

استرس باعث بروز آلرژی نمی شود اما استمرار آن علایم آلرژی را افزایش می دهد.

استرس باعث می شود که ذهن فرد همیشه متشنج باشد و همین عدم آرامش روحی، منجر به عود علایم آلرژیک می شود.

یکی دیگر از راه های کاهش عوارض آلرژی، استفاده از ویتامین سی است. 

آلرژی باعث می شود که سلول های خاصی در بدن، هیستامین تولید کنند و ترشح این ماده باعث آب ریزش بینی و تولید اشک می شود که شکایت اصلی افراد مبتلا به آلرژی است.

برخی دیگر از روش های کاهش علایم آلرژی عبارتند از:

- انجام منظم ورزش یوگا

- کشیدن نفس عمیق

- خواب کافی 

- دوری از عوامل تحریک کننده از قبیل علف، گیاهان، حیوانات خانگی و انواع آفت کش ها

- مصرف مواد غذایی که به درمان آلرژی بهار کمک می کنند از جمله پیاز، روغن ماهی

بر اساس گزارش انجمن آلرژی آمریکا، تقریبا یک پنجم آمریکایی ها به آلرژی مبتلا هستند. 

گزارش کامل این مطالعات در 248 امین نشست انجمن شیمی آمریکا ارایه شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین