قرائین و شواهد نشان میدهد فرمان هدایت اصولگرایان به دست پایداریها افتاده است. نوشته حمید رسایی در پایان جلسه استیضاح بهخوبی موید این نکته است. ممکن است اصولگرایان بخاطر موفقیت اخیر خود دچار خطا در محاسبه شده و به سمت تندروی حرکت کنند اما اکثریت آنان نباید فراموش کنند که رای پایداری در انتخابات ریاستجمهوری گذشته ۱۲ درصد آرا شرکتکنندگان بود و دولت روحانی و شخص رییسجمهور همچنان در فضای اجتماعی کشور از عقبه اجتماعی قدرتمندی برخوردار است که این عقبه میتواند در معادلات سیاسی ایران از جمله در انتخابات مجلس آینده بسیار تاثیرگذار باشد.
آفتابنیوز : آفتاب- غلامعلی دهقان: استیضاح وزیر علوم در مجلس و موافقت ۵۴ درصدی نمایندگان با آن و همچنین تعیین محمدعلی نجفی بهجای فرجیدانا از سوی ریاستجمهوری حاوی پیامهایی است که در این مجال به آن میپردازیم.
۱. درست است که ۱۴۵ نماینده با استیضاح و رفتن وزیر آموزش عالی موافقت کردند اما ۱۲۵نماینده رای مخالف و یا ممتنع داشتند؛ معنی آن این است که ۴۶ درصد از نمایندگان حاضر در جلسه موافق استیضاح نبودند. اما این یک روی سکه است. روی دیگر سکه آن است که طی هفته گذشته و پس از جدی شدن قضیه استیضاح بخش قابلتوجهی از جامعه دانشگاهیان روشنفکران و دانشجویان، به دفاع تمامقد از وزیر سابق پرداختند و کسانی از وی حمایت کردند که لزوما خیلی هم سیاسی نبودند که میتوان شاخص آنها، دکتر رضا داوری اردکانی را نام برد. این حمایتها بسیار پرمعنا است. بنابراین اگر در فضای مجلس حامیان استیضاح موفق شدند اما در خارج از مجلس قاطعانه میتوان از حمایت ۸۰ درصدی جامعه دانشگاهی از وزیر سابق سخن گفت.
۲. تعیین محمدعلی نجفی بهجای فرجیدانا و تاکید حسن روحانی بر اینکه راه فرجیدانا باید ادامه یابد نشان از عزم جدی روحانی در پیشبرد پیمانی است که در موقع انتخابات به دانشگاهیان داده است که مهمترین آن، اصل قانونمداری در حوزه علم و دانش است. متاسفانه در دوره دولت نهم و دهم بعضا مورد بیتوجهی قرار میگرفت. انتظار میرود هم سرپرست فعلی آموزش عالی و هم وزیر آینده همچنان با قضیه بورسهای غیرقانونی برخورد قانونی کنند و مقوله علم و دانش به دور موضوع رانتخواری به حرکت تکاملی خود ادامه دهد.
۳.قرائین و شواهد نشان میدهد فرمان هدایت اصولگرایان به دست پایداریها افتاده است. نوشته حمید رسایی در پایان جلسه استیضاح بهخوبی موید این نکته است. ممکن است اصولگرایان بخاطر موفقیت اخیر خود دچار خطا در محاسبه شده و به سمت تندروی حرکت کنند اما اکثریت آنان نباید فراموش کنند که رای پایداری در انتخابات ریاستجمهوری گذشته ۱۲ درصد آرا شرکتکنندگان بود و دولت روحانی و شخص رییسجمهور همچنان در فضای اجتماعی کشور از عقبه اجتماعی قدرتمندی برخوردار است که این عقبه میتواند در معادلات سیاسی ایران از جمله در انتخابات مجلس آینده بسیار تاثیرگذار باشد. واقعیت این است که حسن روحانی همچنان از محبوبیت و مقبولیت بسیاری در سطح تودهها و همچنین خواص جامعه برخوردار است که این مقبولیت نه تنها کمتر از انتخابات ۲۴ خرداد گذشته نیست بلکه بیشتر هم شده است.
عقلای جامعه بویژه اصلاح طلبان چاره ای بیندیشند
والا ما چیزی جز این از نمایندگان منتخب خود نخواسته ایم!
پایه های اقتصاد و امید به آینده عقلانیت و ..... پوسیده بود همه نظرشان این بود دولت بعدی کار سختی در پیش دارد چون 10 سال زمان لازم است تا وضعیت را به سال 84 برگرداند ولی حالا میبینیم با ثبات ترین کشور شناخته شد یه کمی در کنیم بهتره.
اتفاقا محبوبیت دکتر واقعی ... روز به روز بیشتر میشه ...
چهره های معتدل و عقلای ایشان نیز با کوچکترین مخالفتی طرد شده و دیگر امنیت شخصیتی نخواهند داشت.
سپاس از زحمات علمی و دلسوزانه شما...