کد خبر: ۲۶۰۶۴۷
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱

سلحشور: صدا و سیما به بوتیک تبدیل شده!

سلحشور گفت: مسئولین صداوسیما معتقدند که رسانه ملی فقط باید مردم را سرگرم کند. تازگی ‌ها هم وظیفه بوتیک بودن و بقالی و فروش برنج و چایی هم به وظایف صداوسیما اضافه شده است! البته صداوسیما اگر هم بخواهد، بودجه اش را ندارد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: به گزارش خبر آنلاین، بخشهایی از مصاحبه کیهان با فرج الله سلحشور را می خوانید:

آیا مدرک و سندی دال بر اینکه «یوسف پیامبر(ع)» پر بیننده ترین سریال جهان است دارید؟

طبق گزارشی که مسئول جشنواره رادیو و تلویزیون‌های کشورهای اسلامی داده بود، این سریال تاکنون در 90 شبکه تلویزیونی در جهان پخش شده است. 90 شبکه‌ای که حدود شش میلیارد نفر را پوشش می‌دهند. در کشور خود ما وقتی برای بار اول این سریال پخش شد، 82 و نیم درصد مردم آن را تماشا کردند. اگر همین آمار را با شبکه‌های جهانی تطبیق دهیم، حدود پنج میلیارد نفر آن را دیده اند.

چرا پس از یوسف سریال دیگری نساختید توضیح می‌دادید!

قاعدتا پس از «یوسف پیامبر(ع)» من باید با استقبال مسئولین مواجه می‌شدم و برای ساخت آثار بعدی از من حمایت می‌کردند. اما نه تنها این اتفاق نیفتاد که من را پای میز محاکمه کشاندند و بنده را به سرقت ادبی متهم کردند و بعد گفتند اشتباه شده و عذر خواهی کردند.

خود شما هیچ اقدامی برای ساخت سریال خود انجام ندادید؟

حدود چهار و نیم سال پیش نگارش متن فیلمنامه سریال «حضرت موسی(ع)» را با کمک 24 نفر از اسلام شناس ‌ها و هنرشناسان شروع کردیم که در 72 قسمت آماده تصویربرداری شده است.

چه مشکلی مانع تصویربرداری این سریال است؟

تا به حال به هر جا مراجعه کردیم فقط با درهای بسته مواجه شدیم. فقط یکی از نهاد‌ها سعی کرد که کمک کند، اما گویا سریال حضرت موسی را با سریال‌های آپارتمانی اشتباه گرفته است! درحالی که موسی یک أثر استراتژیک است که به معنای واقعی کلمه به مواجهه با جنگ نرم دشمنان می‌پردازد. این سریال چهار هزار سال تاریخ ننگین بنی‌اسرائیل را افشا می‌کند و مبارزه‌ای است با جنایات صهیونیست ‌ها و دفاعی است از خون مردم مظلوم غزه.

مگر صداوسیما وظیفه سرمایه گذاری برای ساخت این سریال را ندارد؟

چرا وظیفه دارد، اما مسئولین صداوسیما معتقدند که رسانه ملی فقط باید مردم را سرگرم کند. تازگی ‌ها هم وظیفه بوتیک بودن و بقالی و فروش برنج و چایی هم به وظایف صداوسیما اضافه شده است! البته صداوسیما اگر هم بخواهد، بودجه اش را ندارد.

در صورت تأمین بودجه، چه مدت برای ساخت سریال موسی(ع) زمان نیاز است؟


تصویربرداری این سریال چهار سال زمان نیاز دارد و یک سال هم مرحله آماده سازی برای پخش زمان می‌برد، روی هم رفته حدود پنج سال بعد، آماده نمایش خواهد شد.

ملاک شما برای انتخاب بازیگر در سریال موسی(ع) چه خواهد بود؟

من به دنبال بازیگران سالم و صالح هستم، نه مطرح. یقین دارم که این گونه بازیگران با سریال موسی(ع) همکاری خواهند کرد.

چون پرویز پرستویی چندی پیش گفته بود که «آدم اگر به گدایی بیفتد نباید برود با این آقای سلحشور کار کند» نظر شما درباره این حرف چیست؟

اظهار نظر آقای پرستویی نسبت به بنده از سر لطف است. اگر ما را قابل بدانند و بتوانیم از پس دستمزد ایشان بربیاییم، خوشحال می‌شویم که در سریال موسی(ع) با ما همکاری کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین