آفتابنیوز : آفتاب: آیتالله آملی لاریجانی افزود: رئیس جمهور مسأله دفاع از ملت مظلوم فلسطین را در مقر سازمان ملل خوب مطرح کرد و امیدواریم تیم مذاکره کننده هستهای هم مواضع کشور را به خوبی منعکس کنند و قرار نیست در محاسبات این اشتباه شود که ملت ما دست از خواستههای به حق خود بردارند و توجه داشته باشند آدرس اشتباهی ندهند.
رئیس قوه قضائیه یادآور شد: بحث مذاکرات هستهای به اختلافات و سلیقههای داخلی پیوند نخورده است و کشور تحت نظارت رهبری و سیاستهایی که ایشان تنظیم کردند پیش میرود و همه وجود اختلافنظرها در حفظ عزت نظام متحد هستند.
وی خاطرنشان کرد: بعضی سخنان نخستوزیر انگلیس در سازمان ملل و ادعایی که در کشور حقوق بشر رعایت نمی شود باعث تأسف است که به جمهوری اسلامی اهانت میکنند و این کشور با این کارنانه سیاهی که در استعمار کشورها دارد چه حقی دارد که اظهار نظر میکند و اینقدر این کشور در میان کشورها منفور است که تا قرنها فراموش نمیشود، در کشورهای آففریقایی و در خود کشور ما دخالتهایی داشته که قرنها در حافظه ملت باقی خواهد ماند.
آیتالله آملی لاریجانی ادامه داد: انگلیس با ایجاد کارخانه فرقهسازی در کشورها بر استعمار خودش افزوده و این دو گانگی در رفتار به نحوی است که کسی از اینها نمی پذیرد بحث های حقوق بشر را و ما متأسفیم از این سوء برداشت.
وی تأکید کرد: خواب استعمارگران مسلما پریشان خواهد شد و ملت ما با اقتدار است و ارزشی برای این اظهارات قائل نیست.
رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: وضعیت داخلی کشور مورد توجه صاحب نظران بوده و بحث رسانه ها و تخصیص در فرهنگ و بحث روشهای نوین ارتباطی از طریق اینترنت و شبکههای اجتماعی که قابل استفادههای درست است و نفس استفاده از این ابزار اشکالی ندارد و از نگاه جمهوری اسلامی و قوه قضائیه هم همینطور است.
آملیلاریجانی گفت: باید آگاه بود تا از ابزارهای نوین ارتباطی به درستی استفاده شود ولی متأسفانه نشانههایی از سوءاستفادهها پیداست و آن مسائل امنیتی است و همه می دانند که اگر چند میلیون از یک نرمافزار استفاده کنند اطلاعات آنها قابل رصد کردن است و میلیونها رفت و برگشت اطلاعاتی به خارج از کشور وجود دارد و در رسانهها این اطلاعات منتشر میشود و باید به جهات امنیتی و فرهنگی آن توجه کنیم.
وی افزود: توقع ما این است که جامع و منطقی و کارآمد برای استفاده از این نرمافزارها راهی داشته باشیم و به لحاظ وظابف ذاتی باید با جرائم برخورد کنیم که در جرائم سایبری هم همینطور است و تهمت و استهجان هم در این فضاها جرم است و نه فقط بحث توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی چرا که توهین توهین است چه فرقی میکند به مردم کوچه و بازار باشد و ما از قوه مجریه می خواهیم کمک بکند به پالایش این بستر برای فضای پاکیزه برای استفاده همه مردم.
به گزارش میزان، رئیس قوه قضائیه در پایان تصریح کرد: نباید طوری باشد که قوه قضائیه مجبور به برخورد شود و راهش این است که همه مسئولان دغدغه داشته باشند برای پاکی فضای مجازی چون در این مرز و بوم گسترده است و این کار شدنی است امیدواریم همه دوستان در قوه قضائیه کمک کنند، هدف قوه قضائیه محدود کردن فضای مجازی نیست و میخواهیم همه آحاد جامعه به درستی از فضای مجازی استفاده کنند و ما باید با جرائم برخورد کنیم و البته امیدواریم مجبور به این کار نشود و قوه مجریه هم می تواند به پالایش این بستر کمک کند.