کد خبر: ۲۶۵۲۸۵
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۵
حمایت مادی و معنوی دولت و بخش خصوصی

رمز درخشش دوباره «فیلم کوتاه» در ایران

آفریده رمز موفقیت فیلم کوتاه را حمایت دانست و افزود: «تا از فیلم کوتاه حمایتِ همه جانبه صورت نگیرد، نمی توان به رشد و بالندگی آن اندیشید.»
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب-سرویس فرهنگی: «رمز موفقیت فیلم کوتاه در ایران، حمایت است تا دوباره جایگاه ارزشمندی که زمانی در سطح جهان پیدا کرده بود را بازیابد.» این را «شاهد احمدلو» در گفت‌و گو با خبرنگار «آفتاب» بیان کرد. او که اکنون در 40 سالگی به سر می‌برد ازکارگردانان جوان سینمای ایران است که در «سینمای گروه هنر و تجربه» فیلم کوتاه «سینما سگ» را روی پرده دارد.

به گزارش آفتاب، این فیلم که در سال 1379 به فیلم برداری علیرضا زرین دست ساخته شده و برنده تندیس پنجمین جشن خانه سینما هم شده است، داستان گروهی فیلمساز را روایت می کند که می خواهند پلانی از یک سگ بگیرند ولی هر کاری می کنند واق واق نمی کند تا... . احمدلو با قابل تقدیر دانستن شروع حرکت هنر و تجربه اظهار داشت: «این کار با مدیریتِ مدیرِ فرهنگی چون آقای علم الهدی با عزمی جدی و با درس گرفتن از تجربیاتِ شکست خورده گذشته آغاز شده است اما همکاری و همخواستیِ اهالی سینما، در جهت به نتیجه رساندن این پروژه مهم است. این کار در شرایطی صورت می گیرد که فیلم های هنری و تجربی، در چرخه مافیا گونه اکران، جا و مجالی برای نمایش عمومی پیدا نمی کنند و امیدوارم این حرکت زیبا تداوم داشته باشد.»

 او خاطرنشان ساخت که همه سینما، آن چیزی نیست که اکران می شود: «ما فیلم های هنری و تجربیِ دیده نشده ای داریم که سینمای تجاریِ ما، وامدار آن است و اگر از همین فیلم ها، حمایت‌های دولتی و بخش خصوصی، توامان و در فضایی متعادل، صورت گیرد، می توان به عاقبت خوبی رسید.»

وی گفت: سینمای تجربی مانند مدرسه فوتبال است. همانگونه که مدارس فوتبال، فوتبالیست‌های بزرگی را تربیت می کند، این سینما هم، چنین نقشی دارد اما به سبب بضاعت فرهنگیِ ناچیز سینمای ما و برخی دست های پشت پرده آن، این فیلم ها ناگزیر و ناچارند که به گوشه و کنج عزلتِ خود، روند. در دوره ای  که آقای سالاری مقدم و آقای محمد آفریده، در انجمن سینمای جوان حضور داشتند، فیلم های کوتاه حرفه ای ساخته شد که کارگردانان آنها، به فیلمسازان قابل توجهی تبدیل شدند به گونه ای که حتی مردم هم در حال آشتی با این سینما بودند. حتی در آن زمان، فیلم های کوتاه سینمای ایران، جایگاه شاخص خود را یافته بود.»

 آفریده رمز موفقیت فیلم کوتاه را حمایت دانست و افزود: «تا از فیلم کوتاه حمایتِ همه جانبه صورت نگیرد، نمی توان به رشد و بالندگی آن اندیشید.» 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین