آفتابنیوز : آفتاب: شرکت توییتر در واکنش به قوانین نظارتی دولت آمریکا بر فضای آنلاین، با تشکیل پروندهای قضایی از اقدامات دولت شکایت کرد.
به گزارش ایسنا، براساس قوانین موجود، هر بار که دولت آمریکا بخواهد به اطلاعات کاربران این شبکه اجتماعی دسترسی یابد شرکت توییتر به سبب مسایل مرتبط با امنیت ملی نمیتواند جزییات این امر را افشا کند.
بنا به دادخواست شرکت توییتر، قوانین فعلی ناقض اصل آزادی بیان است که در متمم نخست قانون اساسی آمریکا به آن پرداخته شده است.
شرکت توییتر میگوید با این شکایت میخواهد دولت آمریکا را مجبور سازد تا در موضوع دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران شفاف عمل کند.
بن لی، وکیل شرکت توییتردر وبلاگ این شبکه اجتماعی نوشته است: مطابق متمم نخست قانون اساسی حق داریم که به نگرانیهای کاربران خودو به بیانیههای دولت آمریکا درباره حجم و اندازه نظارتهای دولت پاسخ دهیم.
شکایت شرکت توییتر که روز سه شنبه به دادگاهی در شمال کالیفرنیا تحویل داده شد علیه وزارت دادگستری و پلیس فدرال آمریکا (افبیآی) است.
به گزارش بیبیسی، در ماه آوریل، شرکت توییتر یک گزارش شفافیت تسلیم دولت آمریکا کرد و خواستار انتشار آن شد، با این حال مقامهای دولت هنوز با انجام این کار موافقت نکردهاند.
گزارش شفافیت شامل اطلاعات مشخص درباره ماهیت و شمار مواردی است که دولت آمریکا اطلاعات کاربران را به خاطر امنیت ملی از توییتر خواسته است.
بنا به متن دادخواست توییتر، دولت آمریکا به شکل گستردهای فعالیت همه شهروندان را رصد میکند اما درباره این مسایل مرتبط با امنیت ملی توضیح ناقصی میدهد.
در حالی که شرکت توییتر کمتر از دیگر شرکتهای رقیب خود مانند گوگل، از دولت آمریکا درخواست دریافت اطلاعات کاربری میگیرد اما اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکامیگوید این شکایت توییتر ممکن است باعث ایجاد انگیزه در دیگر شرکتها شود.