کد خبر: ۲۶۵۷۶۱
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۴

شهاب حسینی: سینماگر ایرانی از مخاطب عقب افتاده‌‌است

تماشاگر ایرانی راضی از سینما بیرون نمی‌آید. اینکه مردم کمتر سینما می‌روند برای آن است است که احترامشان در سینما حفظ نمی‌شود و اعتمادی که به سینماگران می‌کنند با دیدن فیلم‌های ضعیف خدشه‌دار می‌شود.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: شهاب حسینی معتقد است؛ سینماگران و فیلمسازان از مخاطبان عقب افتاده‌اند و اینکه فیلمی امروز با بلیت پنج هزار تومان پرفروش می‌شود دلیلی بر استقبال خوب مخاطبان از سینما نیست.

به گزارش خبرنگار ایلنا؛ این بازیگر سینما درباره فیلم جدیدش ساکن طبقه وسط  گفت: فیلمسازی برای من و کارگردانی یک فیلم در امتداد بازیگری بوده است و همیشه برایم بازیگرانی که به کارگردانی روی آورده‌اند؛ از جذابیت خوبی برخوردار بوده‌اند.

حسینی افزود: امروز بعداز ۱۶ سال فعالیت در بازیگری دیگر هیجانات این حرفه برای من زیاد نیست و حاشیه‌های بازیگری نیز برایم جالب نیست و وارد مسائل جدیدتری شده‌ام.

بازیگر «حوض نقاشی» همچنین گفت: من از کودکی بسیار با رویا و تخیل زندگی می‌کردم و داستان‌سازی برای من جالب بود اما دیدن فیلم تنها با هدف سرگرمی نبود بلکه من در آن فیلم غرق می‌شدم.

حسینی در ادامه افزود: همیشه تلاش کرده‌ام تا آثار بزرگ سینمایی را رصد کنم تا سینما را یاد بگیرم زیرا یادگرفتن همیشه برای من مترادف با زندگی کردن بوده است.

وی که شب گذشته(18 مهر) در برنامه هفت سینمایی حاضر شده بود؛ با اشاره به اینکه سینما و بازیگری دارای جذابیت است؛ گفت: در زیر این جذابیت حقیقت هولناکی نهفته است و آن حقیقت این است که این حرفه با روح و روان و اندیشه مخاطب و انسان سر و کار دارد.

حسینی افزود: به همین دلیلی ما که در این حرفه فعالیت می‌کنیم هرچه بیشتر فعال باشیم به‌‌ همان میزان نیز باید به عمق برویم و دایره اندیشه، مطالعه و فکر خود را گسترش بدهیم زیرا پیچیدگی‌های انسان در جهان تمامی ندارد.

بازیگر «جدایی نادر از سیمین» افزود: حوزه اندیشه در بازیگری مخصوصا سینما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است به همین دلیلی یک بازیگر باید آبشخور اندیشه‌اش را افزایش دهد.

حسینی با اشاره به وضعیت امروز سینمای ایران گفت: گاهی در سینما فراموش می‌کنیم که کار ما بیشتر از آنکه تجاری باشد فرهنگی است به همین دلیل امروز سینمای ایران مشکلاتی دارد. یکی از حقایق تلخ امروز این است که سینماگران و فیلمسازان به شدت از مخاطبان خود عقب افتادند و مخاطبان از سینماگران پیشی گرفته‌اند.

بازیگر «درباره الی» گفت: امروز مخاطب با انبوه اطلاعاتی که هر روز از رسانه‌های مختلف برای وی پخش می‌شود؛ مواجه است. از طرفی دیگر سینمای دنیا را پیگیری می‌کند اما این پیگیری توسط سینماگران وجود ندارد.

وی با انتقاد از کسانی که مخاطب عام را کم‌ارزش می‌دانند؛ گفت: مخاطب عام هرگز به معنی کسی که بی‌سواد است نیست بلکه مخاطبی است که کارش و شغلش ربطی به سینما ندارد اما شاید در حرفه خود یک سوپراستار واقعی باشد و در دنیای شخصی‌اش نیز سینما را به صورت جدی دنبال کند.

وی با اشاره به اینکه سرگرمی فقط یکی از وجوه سینماست؛ گفت: هدف از سینما سرگرمی است اما همه هدف سینما سرگرمی نیست زیرا اگر سرگرمی ملاک باشد سیرک موفق‌تر است.

بازیگر «ساکن طبقه وسط» ادامه داد: سینما عنصر و هنری است که می‌توان با آن مسائل مهمی که در ادبیات یا سایر امور مربوط به اندیشه مطرح می‌شود را با زبان ساده‌تر برای مخاطب بیشتری بیان کرد.

حسینی تاکید کرد: امروز تماشاگر در سینمای ایران راضی از سینما بیرون نمی‌آید و اگر مردم کمتر سینما می‌روند به دلیل آن است که احترامشان در سینما حفظ نمی‌شود و اعتمادی که به سینماگران می‌کنند بار‌ها با دیدن فیلم‌های ضعیف خدشه‌دار می‌شود.

بازیگر «هیس دختر‌ها فریاد نمی‌زنند» با انتقاد از فعالیت یک هنرمند به صوت همزمان در چند فیلم گفت: برای من همیشه این سوال مطرح است که چگونه یک بازیگر همزمان در سه فیلم و سه نقش متفاوت بازی می‌کند و یا یک فیلمنامه‌نویس چگونه ۵ قصه را همزمان می‌نویسد و یا یک تهیه‌کننده همزمان ۳ پروژه را پیگیری می‌کند. به همین دلیل است که فردی مانند اصغر فرهادی وقتی می‌خواهد درباره الی را بسازد خودش نیز تهیه‌کننده فیلم می‌شود زیرا هیچ تهیه‌کننده‌ای حاضر نیست برای یک فیلم در یک لوکیشن ثابت و با تعداد بازیگر محدود ۳ ماه وقت و انرژی بگذارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین