آفتابنیوز : 
این فیلم که مورد استقبال مخاطبان تلویزیون واقع شده، به موضوع «آخرت» میپردازد و یکشنبه شب از برنامه «سینمای ماورا» پخش گردیده بود.
همچنین شهرام جعفری نژاد اعلام كرد: تعداد بسیاری فیلم اروپایی و فیلمهای شاخص چند سال اخیر سینمای جهان را برای اولین بار در كشور دوبله و در برنامه «سینما و ماوراء» نمایش میدهیم.
كارشناسان برنامه «سینما و ماورا» پیش از پخش فیلم سینمایی «كنستانتین» برای اولین و آخرین بار قبل از شروع فیلم به تبیین اهداف و چارچوبهای برنامه پرداختند.
شادمهر راستین، فیلنامهنویس، با بیان این كه كارشناسان برنامه «سینما و ماورا» نظریهای را به طور كامل رد یا تایید نمیكنند، ادامه داد: مخاطب این برنامه خاص و كارگاهی است. دراین برنامه با تماشاگر 60 میلیونی روبهرو نیستم. پس مخاطب حداقل تا ده برنامه با ما همراه خواهد شد.
وی دستیابی به نتیجه لازم و مدنظر را در گرو متداوم دیدن برنامه «سینما و ماوراء» دانست.
شهرام جعفرینژاد، منتقد، نیز با تایید نام در نظر گرفته شده برای این برنامه، خاطرنشان كرد: عنوان سینمای معناگرا كه در این یكی - دو سال مرسوم شد، عنوان بیش از حد بزرگ و عامی است كه شامل بسیاری از فیلمها میشود.
وی ادامه داد: اگر با دیدگاه نادرستی كه ابتدا فكر میكرد سینمای معناگرا در برابر سینمای بیمعنا قراردارد یا بادیدگاه دیگری كه درست است و میگوید سینمای معناگرا در برابر سینمای مادی قرار میگیرد، به این عنوان نگاه كنیم، باز هم فیملهای بسیاری شامل حال این بخش میشود.
جعفرینژاد متذكر شد: همه فیلمها معناگرا هستند چون ذات سینما معناگراست. بنابراین از فیلمهای رئالیسم، سوسیالیستی شوروی گرفته تا فیلمهای سرگرمكننده، همه دارای ذات استعلایی و معنایی هستند.
به اعتقاد این منتقد برخی از فیلمها وجه معنایی كار را پر رنگ كرده و به ظاهر میآورند كه در، این برنامه به نمایش درمیآیند.
احمد میراحسان، منتقد، نیز معتقد است: سینمای استعلایی بخش اساسی هستی خود را بر اساس همه آن عناصر ساختاری كه دارد بیان میكند.
وی ادامه داد: جذابیت سینمای معناگرا این است كه به عنوان پدیدهای كه وجهی از زندگی ما را شامل میشود به آن نگاه كرد.
در پایان این بخش شادمهر راستین، نیز با اشاره به نسبت درجهبندی فیلمها بر اساس گروه سنی كه در تمام دنیا اعمال میشود، فیلم «كنستانتین» را مناسب گروه سنی 18 سال به بالا خواند.