کد خبر: ۲۷۰۱۶۳
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۵

علی جنتی درگذشت جورج جورداق را تسلیت گفت

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی ضمن تسلیت درگذشت 'جورج جورداق'گفت: رحلت این نویسنده ضایعه ای بزرگ نه فقط برای لبنان بلکه برای جامعه بشری است.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: به گزارش روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درپیام 'علی جنتی' آمده است: لبنان با تمام طوائف و مذاهبش در سوگ نشست؛ در سوگ بزرگ مردی از تبار ادب و انصاف که قلمش در خدمت به فرهنگ و ادب انسانی اوج گرفت و گنجینه ای از شاهکارهای ادبی با مضامینی آسمانی برجا گذاشت.

جورج جرداق اسیر مرزهای جغرافیایی و طائفه ای نماند و با نوشیدن از چشمه همیشه جوشان معارف علی(ع)؛ برفراز آسمان ادبیات پرواز کرد و نوشته هایش به عنوان میراثی جاودان در تمدن بشری درآمد.

این پیام ادامه یافته جورج جرداق چهره ماندگاری است که با آثارش در حافظه تاریخ همواره زنده خواهد ماند و لبنان و لبنانی ها حق دارند از داشتن چنین فرهیخته نادری که نماد آزادگی در علم و ادب بود به خود ببالند.

جنتی دراین پیام ضمن تسلیت درگذشت این معلم بزرگ ادب و معارف انسانی به خانواده وی و جامعه ادیبان و اهل قلم لبنان و جهان عرب، برای آنمرحوم رضوان الهی را مسئلت کرد.

جرج جرداق نویسنده و اندیشمند مسیحی معاصر، که او را 'عاشق امام علی (ع)' لقب داده اند، در 83 سالگی درگذشت.

وی در سال 1931 میلادی در منطقه مرجعیون در جنوب لبنان متولد شد و در سال 1950پا به عالم رسانه گذاشت و در روزنامه ها و مجلات الصیاد ، الشبکه ،الانوار، الکفاح العربی ، الجمهور الجدید، الامن ، المجله السعودیه و الوطن و القبس کویت فعالیت کرد و قلم زد. 

وی در سال 1960 میلادی تصمیم گرفت مجموعه کتاب های امام علی (ع) صدای عدالت انسانی را بنویسد.

او این مجموعه را در 5 مجلد تحت نام های «علی و حقوق بشر»، « علی و انقلاب فرانسه»، « علی و سقراط»، « علی و دوران او » و «علی و قومیت عربی» به رشته تحریر در آورد و به عنوان پیوست این کتاب ها نیز « روائع نهج البلاغه» را نوشت.

« میخائیل نعیمه» درباره کتاب امام علی (ع) و جورج می گوید: یقین دارم که نویسنده با تمام وجود و با وجدان و انصاف این کتاب را نوشته و در ترسیم چهره علی بن ابی طالب بی نهایت موفق شده و این میسر نشده است مگر اینکه تصویری زنده از این مرد بزرگ بعداز نبی گرامی (ص) پیش روی جورج بوده است.

مجموعه امام علی (ع) تاکنون 4 بار تجدید چاپ شده است و سه انتشاراتی در یک سال آن را منتشر کردند.

تاکنون بیش از 5 میلیون نسخه از این مجموعه چاپ و منتشر و به فارسی ، اردو ، فرانسه و اسپانیایی هم ترجمه شده است.

این کتاب اولین بار توسط «سید هادی خسروشاهی» در سال 1342 به فارسی ترجمه و منتشر شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین