آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش ایرنا حجت الاسلام «ولی الله یوسفی» روز یکشنبه در همایش امر به معروف و نهی از منکر در همدان افزود: آمر به معروف تنها موظف به تذکر لسانی است و حق درگیری با مردم را ندارد.
وی اظهار کرد: چنانچه هنگام تذکر به فرد خاطی وی قصد درگیری را داشت آمر به معروف باید صحنه را بدون هیچگونه واکنشی ترک کرده و رسیدگی به این موضوع را به نیروهای نظامی و امنیتی بسپارند.
وی اضافه کرد: آمر به معروف باید در تشخیص معروف از منکر آگاهانه عمل کند و همچنین هنگام برخورد با منکر با افراد محترمانه تذکر دهد.
مدیرکل امور اقتصادی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور بیان کرد: یکی از راهکارهای زدودن غبار غربت از روی این فرایض همگانی شدن فریضتین است و باید در کنار تکرار همگانی از افراد نقدپذیر نیز تشکر کرد.
حجت الاسلام یوسفی تبلیغ و ترویج امر به معروف و نهی از منکر، تذکر دلسوزانه، برخورد توام با احترام، تشخیص صحیح معروفات و منکرات را از الزامات اجرای صحیح این فرایض دانست.
وی تصریح کرد: آمر به معروف نباید اقدام به فعالیت هایی همچون تجسس در زندگی مردم، توهین و بی احترامی، تحقیر افراد و تعرض به حریم افراد کنند همچنین نباید از دادن تذکر به خصوص به مافوق خود بهراسند.
وی یادآوری کرد: با ورق زدن تاریخ بشریت می توان دریافت که در تمامی مکاتب و ادیان الهی خداوند بهترین اشخاص یعنی پیامبران را برای احیای امر به معروف و نهی از منکر برگزیده است.
مدیرکل امور اقتصادی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور افزود: امام حسین (ع) برای اصلاحات در جامعه با شیوه احیای امر به معروف قیام کردند و زنده شدن این فرایض را عاملی برای احیای دیگر معروفات ذکر کردند.
حجت الاسلام یوسفی تصریح کرد: برای احیای امر به معروف و نهی از منکر باید ابتدا حالات بی تفاوتی در جامعه را ریشه کن کرد تا شهروندان فعال در هر صنفی بی تفاوت از کنار منکرات نگذرند.
وی تزریق حس مسوولیت پذیری در جامعه را از دیگر اهداف ستاد احیا به منظور ایجاد نشاط و پویایی در جامعه و ارتقای روحیه نقد و نقد پذیری عنوان کرد.