آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش ایسنا، مهدی هاشمی پس از پیروزی در مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی درباره حضورش در انتخابات گفت: تفسیر قانون با قانونگذار است و قانونگذار نیز مجلس شورای اسلامی محسوب میشود. مجلس شورای اسلامی نیز این اعتقاد را دارد که نمایندگی شغل محسوب نمیشود و نمایندگان مجلس میتوانند در انتخابات فدراسیونها شرکت کنند.
او در پاسخ به این سوال که خیلیها اعتقاد دارند انتخابات تیراندازی مهندسی شده بود گفت: اگر انتخابات مهندسی شده بود، این رقابت پیش نمیآمد. رقابت کاملا سالم بود که به دور سوم رسید. دموکراسی و آزادی در انتخابات مشهود بود و رییس را اعضای مجمع انتخاب کردند.
او ادامه داد: به نظر من همه نامزدهای انتخابات فدراسیون ظرفیتهایی دارند که باید به آنها توجه کنیم. به نظر مجمع احترام میگذاریم و از همه افرادی که میتوانند در تیراندازی کاری انجام دهند، در برنامههایمان استفاده خواهیم کرد.
او در پاسخ به این سوال که چرا پس از مرحله دوم انتخابات، قصد داشت انصراف بدهد، بیان کرد: پس از مرحله دوم با دوستان و چند تن از اعضای مجمع مشورت کردم و نظرشان را درباره انصراف به نفع نامزد دیگر پرسیدم اما نظر دوستان موافق نبود و در نهایت استخاره کردم و تصمیم بر این شد که به رقابت ادامه دهم.
رییس فدراسیون تیراندازی همچنین گفت: من از همه افرادی که در این مجمع حضور داشتند درخواست مشارکت میکنم و میخواهم که هر نقطه نظری برای پیشرفت تیراندازی دارند ارائه دهند و ما با تمام توان از همه نظرات مثبت دوستان استفاده خواهیم کرد.
هاشمی در پاسخ به این سوال که آیا تعداد رایهای آقای دادگر به گونهای نشانگر مخالفان شما در فدراسیون نیست بیان کرد: به نظر من برنامهها و فعالیتهایی که من در اختیار دوستان قرار داده بودم، مطالعه نشد. اگر آنها مورد مطالعه قرار میگرفت اعضای مجمع متوجه میشدند که فدراسیون از برنامههای خود جلوتر است. مجمع تصمیم نهایی را گرفت و همه به آن احترام میگذاریم و مطمئنا تمام موارد مطرح شده را در نظر میگیریم و از دوستان نیز میخواهیم موارد مورد نظرشان را به ما انتقال دهند تا در برنامهریزیهایمان لحاظ کنیم.
هاشمی با اشاره به حضورش در انتخابات فدراسیون گفت: تاکید اینجاست که نگاه ما، اولویت قانون است و ما همیشه قانونمدارانه کار میکنیم. مطمئن باشید اگر قانون اجازه حضور من را نمیداد در انتخابات شرکت نمیکردم.
او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مشکل فشنگ چه زمانی حل میشود گفت: مذاکراتمان را با وزارت دفاع و دیگر وزارتخانههای مربوطه انجام داده و تفاهمنامههایی نیز امضا شده است. بحث تامین منابع مطرح بود که آنها نیز در حال حل شدن هستند.
رییس فدراسیون تیراندازی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا فعالیت در مجلس و فدراسیون باعث نمیشود به یکی از سمتها کمتر برسد بیان کرد: تلاش همیشگی من ایجاد تعادل بوده و هست. همیشه سعی میکنم در فدراسیون و مجلس تعادل کامل را داشته باشم. شما میتوانید از دوستان هم سوال بپرسید که من همیشه چقدر در حفظ تعادل کاری تلاش میکنم.
او در پاسخ به این سوال که نگاه مجلس شورای اسلامی به وزارت ورزش چیست بیان کرد: وزارت ورزش راه خودش را پیدا کرده و نتایجی که در بازیهای آسیایی اینچئون کسب کرد، نشان داد که ورزش ایران رشد کرده است اما سقوط یک پلهای ما در جایگاه نهایی، نشان میدهد که کشورهای دیگر تلاش بیشتری نسبت به ما داشتهاند. مجموعه وزارت دچار تلاطمهای متعددی بود که یکی از آنها تاخیر در تعیین مدیران بود. مدیریتهای متعدد خودش تاثیر منفی در کار میگذارد که در ورزش کشور ما گسترده بود. مشکلاتی که از نگاه مجلس در وزارت ورزش مورد سوال است، کمتر به شخص وزیر توجه دارد اما وزیر ورزش باید به عنوان متولی پاسخگو باشد.
او افزود: این سوالها و ابهامها نشان میدهد تعامل بین وزارت ورزش و مجلس شورای اسلامی کامل نیست و باید ارتباطاتش جدیتر شود.
عضو مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نکته دیگر توقع مجلس است. مجلس توقع بیشتری از وزارت ورزش و جوانان دارد. وزارت ورزش و جوانان باید با برنامهریزی فوقالعاده جبران عقبماندگی کند. دولت هم باید نگاه ویژهای به این وزارتخانه داشته باشد. مطمئنا وزارت ورزش به تنهایی نمیتواند انتظارات را برآورده کند.
او در پاسخ به این سوال که وضعیت وزارت ورزش در مجلس شورای اسلامی چطور است گفت: قاعده مجلس ابتدا تذکر، سپس سوال و پس از آن اگر اقناع ایجاد نشود، استیضاح است. وزارت ورزش در مرحله سوال قرار دارد. انشاءالله با گفتوگو حل میشود. امیدواریم شکاف بین وزارت ورزش و مجلس بیشتر و گستردهتر نشود چرا که اگر اتفاقی بیفتد اولین ضربه را ورزش و ورزشکار میخورد. نگاه دولت هم باید به وزارت ورزش ویژه باشد.