کد خبر: ۲۷۱۸۴۵
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵

خضری: مجلس از دولت انتظار مشورت در بحث وزارت علوم را دارد

رسول خضری درباره رایزنی دولت با مجلس بر سر وزیر پیشنهادی به «آفتاب» می‌گوید: نه اینکه دولت نظرخواهی رسمی داشته باشد، این نظرخواهی استمزاجی است. دولت از مجلس شناخت دارد و مجلس هم از دولت شناخت دارد و این شناخت متقابل باعث می‌شود بر روی گزینه‌های مشترک وزرا انتخاب شوند.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب-سرویس سیاسی: رسول خضری با بیان اینکه در دو مورد اخیر معرفی وزرای پیشنهادی کمتر به نظرخواهی استمزاجی توجه شده است، می‌گوید: عدم انتخاب وزیر هم برای وزارتخانه و هم برای مردم هزینه در برخواهد داشت.

رسول خضری درباره رایزنی دولت با مجلس بر سر وزیر پیشنهادی به خبرنگار «آفتاب» می‌گوید: نه اینکه دولت نظرخواهی رسمی داشته باشد، این نظرخواهی استمزاجی است. دولت از مجلس شناخت دارد و مجلس هم از دولت شناخت دارد و این شناخت متقابل باعث می‌شود بر روی گزینه‌های مشترک وزرا انتخاب شوند.

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت عنوان می‌کند: مردم به‌عنوان ولی نعمت دولت و مجلس انتظار دارند اتفاقی روی دهد که در نهایت به نفع دانشگاه، دانشجویان، مجموعه وزارت علوم تمام شود و قطعا بیشتر آرزومند وفاق، اتحاد، همگرایی و تعامل هستند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه می‌دهد: در راستای تعامل مجلس و دولت است که پیشرفت حاصل می‌شود. قطعا دوست داریم این قضیه به خوبی ختم به خیر شود.

این نماینده مجلس به وضعیت وزارت علوم بدون وزیر اشاره کرده و می‌گوید: یک وزارت عریض و طویل، مهم و تاثیرگذار چه در قانون برنامه و چه در سند چشم انداز با این همه سیاست‌های ابلاغی در آموزش عالی تاکید دارد. این موضوع می طلبد که زودتر این وزارتخانه صاحب وزیر شود و از این بلاتکلفی در آید.

او درباره گزینه پیشنهادی دولت مطرح می کند: گزینه‌های زیادی وجود دارد که رییس جمهور می‌توانند معرفی کنند. اما ترجیح بر این است که جو تعامل و همراهی و همدلی وجود داشته باشد. این گام‌ها را هر دو طرف باید به سمت یکدیگر بردارند. مگر تعامل بر وزن تفاعل نیست؟ خوب تفاعل یعنی اینکه هر دو طرف گام بردارند.

خضری درباره اختلاف بین دولت و مجلس توضیح می‌دهد: برخی زمان‌ها اختلاف بین علما وجود دارد و عادی است. اما مجلس از دولت انتظار دارد که گزینه مشترک و با همفکری و مشورت مجلس انتخاب شود و این باعث می‌شود که مطمئنا وزیر پیشنهادی رای بیشتری بیاورد. اصولا می‌توان قبل از معرفی وزیر رایزنی‌هایی انجام داد. اما در مورد دو وزیر اخیری که معرفی شدند، فکر می‌کنم که این رایزنی کمتر بوده است.

نماینده پیرانشهر و سردشت تاکید می‌کند: باید سطح دولتمران ما بالاتر از این باشد که بر سر این گونه موارد به اختلاف بخورند. مشخص است که رییس جمهور تمایل دارد که وزیر پیشنهادی رای بیاورد و مجلس هم رای خود را دارد. قانون در اینجا به صراحت اختیار را به نماینده‌ها واگذار کرده است.بنابراین تا رسیدن به وزیری که رای اعتماد کسب می کند این مسائل وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین