آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش خبرگزاری ایسکانیوز، در ابتداي اين مراسم شايسته درباره اين فيلم گفت: «ما بر روي موضوعي بحث ميكنيم كه حرف نسل جوان را بيان مي كند و تا به حال در سينماي ايران اين موضوع وجود نداشته است و در نهايت مشاهده ميكنيم كه نسل من آن را درك ميكند.»
در ادامه پگاه آهنگراني گفت: «شهرام شاهحسيني فيلمساز خوبي است و چون ميدانستم كه قبلا نتوانسته فيلمهايش را ارائه كند و جايزهاي كه استحقاقش را دارد دريافت كند، تصميم گرفتم بازي در اين فيلم را بپذيرم و دوست داشتم در اين مجموعه باشم.»
حامد بهداد نيز درباره علت حضور خود در اين فيلم گفت: «اصولا در روند حرفهاي خود اينگونه تشخيص ميدهم كه فقط بايد كارم. در اين بين با همكاراني آشنا شدم كه اين آشنايي بعدا تبديل به دوستي شد.»
وي افزود: «من اين فيلم را نقطه طلايي براي شاهحسيني ميدانم و خوشحالم كه او مرا براي اين فيلم انتخاب كرد. نميدانم كه چرا شهرام شاهحسيني فيلمنامه را به من پيشنهاد داد. قبل از آنكه وارد اين كار شوم از قصه فيلم خبر داشتم ولي شهرام شاهحسيني يك روز مانده به شروع فيلم فيلمنامه را به من داد.»
وي اظهار كرد: «خوشحالم كه در اين مجموعه قرار گرفتم و اينكه شهرام شاهحسيني اين فرصت را به من داد تا با تجربه جديدي را كسب كنم.»
شهرام شاهحسيني در ادامه گفت: «در حال حاضر ميبينم كه فيلمها تك كاراكتري شده است و حسهاي خوبي را دارد ولي اين رنگ آميزي و اينكه اين فيلم قهرمان ندارد برايم جذاب بود.»
وي ادامه داد: «پرويز شهبازي اين نقش را براي حامد نوشته بود و من به محمد شايسته پيشنهاد حضور حامد را دادم.»
پگاه آهنگراني در پاسخ به اين پرسش كه آيا فيلم خانه دختر براي گروه سني خاصي ساخته شده است، گفت: «من خيلي با اين موضوع كه اين فيلم براي گروه سني خاصي ساخته شده، موافق نيستم، اگر چه به نظر من اين فيلم يك نوع فيلم زنانه است و جذابيت ويژهاي براي دختران دارد.»
وي در ادامه گفت: «تعدادي از فيلمها هستند كه بر روي يك معضل اجتماعي تمركز ميكنند. من راجع به اين فيلم اين فكر را نميكنم. سير اصلي داستان اين فيلم جستوجوي حقيقت است. مثلا در فيلم دختري با كفشهاي كتاني معضل اجتماعي فرار دختران بود ولي در اين قصه دختري را مشاهده ميكنيد كه به دنبال آزادي است و حقيقت گمشده را جستوجو ميكند.»
در ادامه اميرعلي نبويان در مورد حضور خود رد اين فيلم اظهار كرد: «وقتي به شما بگويند يك فيلمنامه خوب داريم كه بازيگران مطرحي در آن حضور دارند مطمئنا بدون فكر كردن آن را ميپذيريد. شاه حسيني قصههاي اميرعلي را ديده بود و كاراكتري شبيه آن ميخواست. من براي بازي كردن به دنبال بهانه نيستم، به دنبال دليل هستم.»
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا ايدهاي براي كامل شدن نقش خود در اين فيلم داشتيد، اينگونه توضيح داد: «وقتي كه فيلمنامه را ميخواني در پي آن به دنبال كاراكتر هستي و اينكه بايد به دنبال چه چيزهايي براي پيدا كردن نقش خود باشي. من اين روند را دنبال كردم تا توانستم اين شخصيت را پيدا كنم.»
وي در ادامه افزود: «خيلي زود روي اين صندلي نشستم. براي من به عنوان يك تجربه اول كار خطرناكي است كه اين كار را انجام دهم. وقتي سه سال در تلويزيون ديده ميشوي ممكن است مخاطب باورت نكند.»
حامد بهداد در ادامه شعار اين فيلم را با عنوان «هيچ وقت يه چيزايي رو به من نگو» مطرح كرد و گفت: «من به كساني كه به سالن سينما ميروند، از هر رده سني كه به اين شعور رسيدهاند كه به سينما بروند، ارادت دارم. متاسفانه ما تبديل به تماشاگران ترسو شدهايم. در سمت تكاشاگر خودمان را سانسور ميكنيم و جرات روبهرو شدن با سوژه و زيباييشناسي را نداريم. خواهش ميكنم فرهنگ و تبادلات را در اين راستا بيشتر كنيم.»
پگاه آهنگراني درباره اينكه آيا اين فيلم با استقبال خوبي روبهرو ميشود گفت: «به نظر من فيلم خوب احتياجي به ترغيب كردن مردم ندارد. در چند سال اخير ثابت شده است كه فيمي كه خوب باشد، همه مشاهده ميكنند. آقاي شايسته گفتند فيلم جنجالي نيست اما به نظر من اين فيلم يكي از جنجالبرانگيزترين آثار سينما است قطعا در جشنواره و زمان اكران ميبينيد كه شهرام شاهحسيني در اين فيلم حرفهاي كار كرده است.»
شايسته در پايان اظهار كرد: «جشنواره آن قدر به كيفيت اهميت نميدهد كه لابي در آن تاثيرگذار باشد. ما از آن آدمهايي كه پشت فيلم ما بايستند نداريم. از هيات انتخاب تشكر ميكنم كه فيلم ما را در بخش مسابقه قرار دادند، ولي من بچه سينما هستم اميدي به جايزه ندارم، اگر جايزهاي هم بدهند مطمئنا بايد به حامد بهداد داده شود.»
شهرام شاهحسيني نبز در پايان در مورد بازي ماني در اين فيلم گفت: «ماني فيلمنامه را خواند و ايدهاي ارائه كرد. دوست داشتم در اين فيلم بازي كند چرا كه يك ارتباطي در اين فيلم هست كه نميتوان با بازيگر غريبه برقرار كرد و ميتوان گفت يك نوع ارتباط خانوادگي است.»