کد خبر: ۲۸۲۱۵۶
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰

شاخص‌های موثر نامزدان عضویت در هیات نمایندگان اتاق‌های بازرگانی

داشتن تجربه و سابقه فعالیت در یکی از حوزه‌های تولید، تجارت یا خدمات، علاقه‌مندی به فعالیت‌های گروهی و دارا بودن سابقه فعالیت درخشان در تشکل‌ها یا اتاق‌های بازرگانی، مسئولیت‌پذیر بودن و دارا بودن آمادگی جهت صرف وقت و حضور فعال در هیات نمایندگان، کمیسیون‌های تخصصی و سایر مراجع ذی‌ربط، برخورداری از کارنامه درخشان در فعالیت‌های گذشته خود در تشکل‌ها یا اتاق‌های بازرگانی از جمله شاخصه های مناسب برای نامزدان ورود به اتاق بازرگانی در دوره جدید است.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب- سرویس اقتصادی: عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی با برشمردن شاخص های موثر نامزدان عضویت در هیات نمایندگان اتاق های بازرگانی سراسر کشور گفت: بخش خصوصی باید نقش موثری در کمرنگ کردن مشکلات اقتصادی داشته باشد.

محمدمهدی راسخ در گفتگو با ستاد خبری ائتلاف بزرگ، گفت: ایران با وجود دارا بودن منابع عظیم وغنی انرژی مانند نفت، گاز، معادن و نیروی انسانی بالا، تعداد زیاد کشورهای همسایه و بسیاری امکانات دیگر از رشد اقتصادی پایینی برخوردار است و تورم و بیکاری از معضلات مهم آن به شمار می رود.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران افزود: در این شرایط، سوال اصلی این است که وظیفه بخش خصوصی در کمرنگ کردن این مشکلات چیست و تشکل ها چگونه می توانند در این فضا نقش آفرین باشند.

وی تصریح کرد: بر هیچ کس پوشیده نیست که دوره جدید فعالیت اتاقهای بازرگانی سراسر کشور، شرایط ویژه ای دارد که به نظر می رسد تشکل ها باید بیش از گذشته در اقتصاد نقش آفرینی کنند، چراکه دولت فضا را مساعد کرده و بارها اعلام نموده که به حضور بخش خصوصی در اقتصاد ایمان دارد.

به گفته راسخ، حضور متخصصان اقتصادی در اتاق از اولویت های اتاق است و باید ارتباط اتاق با اعضا که از نقاط ضعف محسوب می شود تقویت شود. 

وی اظهار داشت: در سنوات اخیر، اتاق‌های بازرگانی جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد کشور کسب کرده و روزبه‌روز از تاثیرگذاری بهتری برخوردار می‌شوند، بنابراین لازم است که شایسته‌ترین افراد و معتمدین فعالان اقتصادی به عنوان اعضای هیات نمایندگان اتاق‌ها انتخاب شوند؛ پس ضرورت دارد معیارهای شایستگی برای تصدی چنین عنوانی از سوی افرادی که وارد اتاق می شوند، رعایت شود.

راسخ گفت: داشتن تجربه و سابقه فعالیت در یکی از حوزه‌های تولید، تجارت یا خدمات، علاقه‌مندی به فعالیت‌های گروهی و دارا بودن سابقه فعالیت درخشان در تشکل‌ها یا اتاق‌های بازرگانی، مسئولیت‌پذیر بودن و دارا بودن آمادگی جهت صرف وقت و حضور فعال در هیات نمایندگان، کمیسیون‌های تخصصی و سایر مراجع ذی‌ربط،  برخورداری از کارنامه درخشان در فعالیت‌های گذشته خود در تشکل‌ها یا اتاق‌های بازرگانی از جمله شاخصه های مناسب برای نامزدان ورود به اتاق بازرگانی در دوره جدید است.

وی اظهار داشت: البته اعضای اتاق در دوره جدید باید اعتقاد و عزم جدی در مبارزه با رانت و انحصارات و تلاش در جهت ریشه کن کردن فساد اداری و اقتصادی داشته و به اصل مسوولیت‌پذیری و نظام پاسخگویی و عمل به آن اعتقاد کامل داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین