کد خبر: ۲۸۳۰۷۳
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۰
صادق زیباکلام در گفت‌وگو با آفتاب:

دلیل مخالفت‌های جبهه پایداری با دولت، عدم اعتقاد به مردم‌سالاری است

صادق زیباکلام با بیان اینکه انتخابات در همه جای دنیا به معنای سوال از مردم است به خبرنگار آفتاب گفت: در 24 خرداد 92 از مردم ایران پرسیده شد که ای مردم ایران سیاست‌هایی که اصولگرایان هشت سال است که دارند در کشور اجرا می‌کنند را قبول دارید یا نه و 40 درصد از مردم با رایی که به آقای روحانی دادند گفتند نه.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب- سرویس سیاسی: صادق زیباکلام، تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره کارت زرد دوم به وزیر اقتصاد و  تلاش حمید رسائی برای تخریب دولت و وزرای آن گفت: مشکل اصلی حمید رسایی و سایر اعضای جبهه پایداری این است که در ته دلشان چیزی به اسم مردم‌سالاری را قبول ندارند. به رئیس‌جمهور منتخب مردم حمله می‌کند و وزرای دولت را به مجلس می‌کشاند و به آن‌ها کارت زرد می‌دهد. همه‌ی این‌ها به این خاطر است که رای مردم را قبول ندارد.

 به گزارش آفتاب، مجلس نهم روز سه شنبه گذشته دومین کارت زردخود را به وزیر اقتصاد نشان داد تا تعداد کارت زردهای دولت حسن روحانی به رقم ده برسد. این مجلس اصولگرا در واپسین روزهای کاری‌اش هم دست از سنگ‌اندازی در مقابل راه دولت یازدهم برنداشته و گویی تا آخرین روز نیز در جهت ناهموارکردن مسیر دولت تدبیر و امید قدم برمی‌دارد نمود آن را می‌توان در اعطای کارت زرد دوم به علی طیب‌نیا، تنها وزیری که در طول تاریخ ادوار مجلس شورای اسلامی توانست بیشتر رای اعتماد را از نمایندگان کسب نماید، دید.

در میان نمایندگان، حمید رسایی نقش پررنگ‌تری برای تخریب وزرای دولت تدبیر و امید ایفا می‌کند و علنا از طرح این موضوع که با شخص رئیس‌جمهور  و محمدجواد ظریف مشکل دارد، ابایی ندارد.  این در حالی است که نام رسایی این روزها به‌خاطر اتهاماتی از قبیل زمین‌خواری نیز شنیده می‌شود و وزیر اقتصاد  هم هنگام دفاع از خود در صحن علنی مجلس ضمن اشاره به این موضوع اظهار داشت: «آقاي رسايي اخيرا در بازار سرمايه فعال شدند و در كنار ايشان كارشناسان زيادي مشغول فعاليت در حوزه بازار سرمايه هستند. ضمن آنكه ايشان در جلسه‌اي كه در كميسيون اقتصادي براي بررسي سوال‌شان تشكيل شده بود اعلام كردند كه من با وزارت اقتصاد و مسوولان بورس مساله‌اي ندارم و مشكل من با رييس‌جمهور و وزارت امور خارجه است».

 صادق زیبا کلام، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل سیاسی، با بیان اینکه مجلس نهم به دنبال اعمال سیاست‌ها و خواسته‌های 8 درصد از مردم ایران است به خبرنگار «آفتاب» گفت: این 8درصد همان‌هایی هستند که به سعید جلیلی رای داده‌اند. حمید رسایی، الیاس نادران، علیرضا زاکانی و مهدی کوچک‌زاده و سایر اعضای جبهه پایداری هیچ توجه و التفاتی به 40 درصد از مردم ایران که به آقای روحانی رای داده‌اند، ندارند. حمید رسایی شخصا هیچ ارزشی برای رای مردم در انتخابات 24خرداد 92 قائل نیست و و توجهی ندارد به این نکته که اگر مردم ایران در پی خواسته‌هایی که رسایی و اعضای جبهه پایداری به دنبالش هستند، بودند خودشان تشخیص می‌دادند که به سعید جلیلی رای دهند.

وی افزود: حمید رسایی به این موضوع کاری ندارد که آیا مردم ایران به دنبال آن سیاست هسته‌ای که در زمان محمود احمدی‌نژاد اعمال می‌شد، هستند یا اینکه خواهان سیاستی هستند که ظریف و تیم مذاکره‌کننده در پیش گرفته‌اند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی اضافه کرد: این مسائل برای رسایی و همفکرانش در مجلس اهمیتی ندارد. حال برخی از این افراد از قبیل آیت‌الله مصباح به صراحت می‌گویند رای مردم حجیتی ندارد ولی رسایی و سایر پایداری‌ها این موضوع را صراحتا بیان نمی‌کنند و در عمل نشان می‌دهند.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: بحث این نیست که سیاست‌های احمدی‌نژاد درست بوده در خصوص برنامه‌های هسته‌ای یا سیاست‌های روحانی؛ بحث این است که مردم رای دادند و گفتند که ما نمی‌خواهیم سیاست‌های هسته‌ای احمدی‌نژاد و سعید جلیلی ادامه یابد.

زیباکلام خاطر نشان کرد: حال‌آنکه آقای رسایی هیچ احترامی به نظر مردم نمی‌گذارد و به بهانه‌های مختلف با دولت مخالفت می‌کند اینکه مردم چه چیزی می‌خواهند و چه خواسته‌ای دارند، ذره‌ای برای رسایی اهمیتی ندارد.

وی  با بیان اینکه انتخابات در همه جای دنیا به معنای سوال از مردم است گفت: در 24 خرداد 92 از مردم ایران پرسیده شد که ای مردم ایران سیاست‌هایی که اصولگرایان هشت سال است که دارند در کشور اجرا می‌کنند را قبول دارید یا نه و 40 درصد از مردم با رایی که به آقای روحانی دادند گفتند نه.

زیباکلام در پایان با اشاره به اتهامات وارد شده به حمید رسایی از قبیل زمین‌خواری و سخنان وزیر اقتصاد مبنی بر ورود رسایی به بازار سرمایه اظهار داشت: تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که  با حاکمیت اصولگرایان بر قوه مجریه و ایجاد فسادهای متعدد یکی از بدترین مقاطع تاریخ معاصر ایران رقم خورده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین