آفتابنیوز : آفتاب: محمد اخگری روز یکشنبه درباره بازتاب رسانهای نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی (که اخیرا به زبان انگلیسی منتشر شد) و فعالیت های معاونت برون مرزی در این خصوص گفت: این نامه در بهترین و ضروری ترین مقطع زمانی نوشته و منتشر شده است، زیرا از یک سو در دوره حاضر با پدید آمدن گروه های تکفیری مثل داعش چهره ای خشن از اسلام به جوانان غربی و جهانیان ارائه شده است و از طرفی،رسانه های غربی در سطح بسیار وسیعی تصاویر و فیلمهایی از رفتار خشونتآمیز و نامناسب گروه های افراطی را منتشر میکنند و چهرهای نادرست از اسلام به تصویر کشیده می شود.
وی گفت: سابقه ارائه چهره بدلی و غلط از اسلام در اروپا طولانی و قدیمی است و از قرنها پیش که اسلام توانسته بود مرزهای اندلس را در اروپا درنوردد، غربی ها کار اسلام هراسی را شروع کرده بودند و با ترجمه وارونه و نادرست قرآن و دیگر متون اسلامی، با دین اسلام به مقابله برخواسته بودند.
اخگری ادامه داد:غربی ها سعی می کردند اسلام خشن را به جای اسلام اصیل معرفی کنند و امروز هم همان کارها را با شیوه ای جدید و با استفاده از ابزارهای تبلیغاتی نوین انجام می دهند.
معاون برون مرزی سازمان صدا و سیما یادآور شد: این در حالی است که از سوی دیگر ، به نام آزادی بیان ، به مقدسات مسلمانان جهان توهین می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان وسیما وی تصریح کرد: در موضوع اهانت نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» می بینیم که به صورت هدفمند به مسلمانان و به ویژه به پیامبر اسلام(ص) اهانت می شود و معمولا مسلمانان در حالت تدافع قرار می گیرند ، ولی در این پیام شکل مقابله جهان اسلام تغییر می کند و مسلمانان به رهبری حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) موضع آفندی به خود می گیرند.
اخگری خاطرنشان کرد: تحقیقات غربی ها نشان می دهد که در تظاهرات آلمانی ها ضد «پگیدا» (جنبش میهن پرستان اروپایی علیه اسلامی شدن اروپا) بیشتر جوانان 16 تا 25 ساله علاقه مند به اسلام شرکت می کنند و این نشان می دهد که بیشترین افرادی که به دین اسلام گرایش پیدا کرده اند از قشر جوان هستند.
وی اظهار داشت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در این پیام از جوانان اروپا و آمریکای شمالی می خواهند که بی واسطه و با استفاده از منابع اصلی مثل قرآن با اسلام و پیامبر (ص) آشنا شوند، از این رو،این پیام محورهای بسیار مهم و راهبردی برای رسانه های برون مرزی دارد .
معاون برون مرزی سازمان صدا و سیما گفت: این پیام در سایت دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری به نشانی khamenei.ir منتشر شد، بلافاصله رسانه های برون مرزی آن را در فضای مجازی و شبکه های مختلف رادیویی و تلویزیونی در سطح وسیعی منتشر کردند،زیرا مخاطبان، جوانان بودند و طبیعتا رسانه های نوین فرصت بهتری برای دریافت انتشار پیام محسوب می شدند.
اخگری افزود: در برنامه های گزارشی و با تلاش خبرنگاران، گستره و بازتاب اثرگذاری پیام رهبری در میان جوانان آمریکا و اروپا مخابره شد، به گونه ای که این پیام فقط در رسانه های برون مرزی سازمان و پایگاه های وابسته طی چند روز اول بیش از سه میلیون بار مشاهده شده بود و 200 هزار لایک داشت.
وی یادآور شد: پس از انتشار این پیام در پایگاههای خبری و خبرگزاری های جهان تعداد زیادی از مخاطبان درباره آن اظهارنظر کردند؛ به عنوان مثال ، در سایت شخصی یکی از کارشناسان رادیو آلمانی ، این پیام 60 هزار بار دیده شد و در برخی از شهرهای اروپا مثل فرانکفورت ، مونیخ و برمن ، جوانان مسلمان به صورت خودجوش این پیام را در کمپین های خود منتشر و مخابره کردند.
اخگری اظهار کرد: بدیهی است نامه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مولفه ها و محورهای اساسی در حوزه معرفی اسلام به غرب دارد و طبیعتا بر اساس همین محورها همچنان در رسانه های برون مرزی کار خواهد شد و تداوم کار رسانه ای با تاکید بر محورهای پیام از اولویت های اصلی بخش های مختلف برون مرزی است .
وی گفت: ارائه تصویر درست از اسلام و انتشار منابع اصلی برای جوانان غرب از دیگر فعالیت هایی است که همچنان در شبکههای برونمرزی ادامه خواهد داشت . برای مثال ، برنامه «راهی به سوی نور» با موضوع ترجمه و تفسیر قرآن که در چند سال اخیر پخش می شود با سرعت و حجم بیش تری ادامه می یابد.
معاون برون مرزی سازمان صدا و سیما تصریح کرد: این برنامه ، به 30 زبان دنیا ترجمه شده است و در پایگاه های اینترنتی برون مرزی در دسترس است و تا پایان ترجمه و تفسیر کامل قرآن مجید ادامه می یابد.
اخگری خاطرنشان کرد: همچنین تصمیم گرفتهایم همه منابع اسلامی، ترجمه ها و تالیفات علمای بزرگ اسلام که چهره راستین این دین حنیف را نشان می دهند در برنامه های کاربردی تلفن همراه، طراحی و ارائه شود.